Δρομείς Υγείας: Serres Santa Claus Run 2021 – Όλες οι λεπτομέρειες της δράσης!

Το Serres Santa Claus Run 2021 πλησιάζει!

Το τμήμα δρομέων υγείας του Πανσερραϊκού Μ.Γ.Σ, σας προσκαλεί σε ακόμα, ένα σπουδαίο δρομικό γεγονός, με κοινωνικά μηνύματα. Το δεύτερο «2nd Santa Claus Run & Walk» πλησιάζει και υπάρχει πλέον η δυνατότητα να ενημερωθείτε, για οτι χρειάζεται πριν την συμμετοχή σας!

Ο Δήμος Σερρών με την Κ.Ε.ΔΗ.Σ και το τμήμα του δρομέων υγείας του Πανσερραϊκού Μ.Γ.Σ., σας παρουσιάζουν την αφίσα, το bib number, το μετάλλιο αλλά και τον δίπλωμα συμμετοχής, αυτής της υπέροχης Χριστουγεννιάτικης Δράσης!

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας που ορίζει η ΓΓΑ.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση του Serres Santa Claus Run έχουν οι δρομείς, που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID 19, οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση) και όσοι έχουν προχωρήσει σε μοριακό τεστ PCR ή rapid test εντός 48ώρου πριν τον αγώνα. Ειδικότερα για τους ανήλικους δρομείς (κάτω των 18 ετών) γίνεται δεκτό και το self test την ημέρα του αγώνα.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων αθλούμενων 300 άτομα και ανά block εκκίνησης έως 50 άτομα.
Τμηματικές εκκινήσεις των block με χρονική απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον 2 λεπτά. Σε κάθε block, αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων 1,5μ.-2μ προς κάθε κατεύθυνση.
H διάταξη των blocks ορίζεται επί της της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλη με κατεύθυνση προς Πλατεία Ελευθερίας.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!