ΕMCA: Προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ”FUNNY”

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του προγράμματος, «FUNNY» («Funny yoUng childreN athletics trainings in fillary schools»), που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ Sport της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οι τρεις σύλλογοι, συμφώνησαν για την διεξαγωγή της συνάντησης σε δύο μέρη, διαδικτυακά στις 16 Ιανουαρίου και αυτοπροσώπως στο τέλος του μήνα στις Βρυξέλλες.

Στη διαδικτυακή συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την τεχνική οργάνωση, την υλοποίηση και την αναφορά των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων, την οπτική ταυτότητα του έργου και τη στρατηγική προώθηση. Καθένας από τους τρεις εταίρους “Levski-Sport for All” Association , ASD POLISPORT.PONTEVECCHIO (Ιταλία) και ΜΓΣ Πανσερραϊκός, παρουσίασε την εμπειρία τους, στη διοργάνωση αθλητικών δράσεων για την κοινωνική ένταξη και την προώθηση του αθλητισμού.

Οι τρεις εταίροι, που υλοποιούν το συγκεκριμένο έργο, είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πολυαθλητικών Συλλόγων και σχεδιάζουν να μοιραστούν τις ιδέες και την εμπειρία από αυτό το έργο με άλλους συλλόγους.

Στην διαδικτυακή συνάντηση συμμετείχαν:

  1. Vanina Milanova – Πρόεδρος της Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πολυαθλητικών Συλλόγων, γεν. γραμματέας του Συλλόγου “Levski – Αθλητισμός για Όλους” και υπεύθυνος έργου.
  2. Lucien Velchev – Πρόεδρος της Ένωσης “Levski – Sport for All” και συντονιστής των δραστηριοτήτων του έργου για τη Βουλγαρία.
  3. Michele Bazzi – Γενικός Διευθυντής της ASD POLISPORT.PONTEVECCHIO και συντονιστής των δραστηριοτήτων του έργου για την Ιταλία.
  4. Κωνσταντίνος Γκούντουλας – Διευθυντής Επικοινωνίας ΜΓΣ Πανσερραϊκός – Project Manager και Συντονιστής Δραστηριοτήτων Έργου για την Ελλάδα.
  5. Ivo Velchev – Εθελοντής, οργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων Σύλλογος “Levski – Αθλητισμός για όλους”.
  6. Toni Mihailova – Μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Levski – Sport for All Association, υπεύθυνος διοικητικών δραστηριοτήτων.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!