Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Η Δαμπάλη διεκδικεί στην Ντόχα την πρόκριση στου Ολυμπιακούς του Παρισιού 2024

Η πρωταθλήτρια του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, Θάλεια Δαμπάλη, θα διεκδικήσει με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας, την πρόκριση της, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού 2024, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρου στίβου του Κατάρ, στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας, θα συμμετάσχει με 10 αθλήτριες συνολικά στην Καλλιτεχνική κολύμβηση, απο τις 2 εως τις 18 Φεβρουαρίου, στην Ντόχα του Κατάρ, όπου εκεί θα διεκδικήσει ένα από τα 5 εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι 2024.

Η Σερραία πρωταθλήτρια του Πανσερραϊκού, Θάλεια Δαμπάλη, έχει σπουδαίες διακρίσεις τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και εκπροσώπησε τη χώρα μας την περσινή χρονιά στα European Games, με την εθνική ομάδα γυναικών, ενώ έχει πάρει μέρος και σε πανευρωπαϊκά πρωτάθλημα νεανίδων και κορασίδων, από όπου επέστρεψε με μετάλλια, τιμώντας τα χρώματα της Γαλανόλευκης!

Σε παγκόσμιο πρωτάθλημα κατηγορίας γυναικών, θα είναι η πρώτη της συμμετοχή και θα πάρει μέρος σε 3 ομαδικά αγωνίσματα : τεχνικό ομαδικό, ελεύθερο ομαδικό και Acrobatic.

Πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες θα διεκδικήσει και το ντουέτο, με τις αθλήτριες Πλατανιώτη Ευαγγελία και Μαλκογεώργου Σοφία.

Οι 10 αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας είναι οι: Ευαγγελία Πλατανιώτη, Σοφία Μαλκογεώργου, Μαρία Αλζιγούζη – Κομινέα, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Θάλεια Δαμπάλη, Σοφία Ρηγάκου, Άρτεμης Κουτράκη.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλη την Ελληνική αποστολή!

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!