Καλλιτεχνική Κολύμβηση: 4η η Καραμανίδου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κορασίδων

Άγγιξε το μετάλλιο και έφτασε πολύ κοντά στο παγκόσμιο βάθρο η Εστέλλα Καραμανίδου, του Πανσερραϊκού, στον Τελικό του Ελεύθερου Σόλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στο κολυμβητήριο “Κύπρος” της ΣΣΕ στη Βάρη, αλλά το έχασε για λιγότερο από έναν βαθμό και συγκεκριμένα για χιλιοστά του, παίρνοντας τελικά την επίσης τιμητική 4η θέση.

Η νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε μια ωραία προσπάθεια και βαθμολογήθηκε με 246,6995 β. για την εκτέλεση του προγράμματός της, αλλά δεν μπόρεσε να πλασαριστεί στα μετάλλια, καθώς η Γιαπωνέζα Νάο Σιραχάσε, που πήρε το χάλκινο, συγκέντρωσε 247,4656, δηλαδή μόλις 0,7661 του βαθμού περισσότερο.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Γαλλίδα Ρομάν Τεμεσσέκ με 261,6123 β. και το ασημένιο η Αμερικανίδα Κανάκο Φιλντ με 249,5852.

Η Διοίκηση του συλλόγου Μ. Γ. Σ Πανσερραϊκός, συγχαίρει την αθλήτρια για την μεγάλη αυτή διάκριση, το προπονητικό τιμ της εθνικής ομάδας και όλους όσους είναι εκεί και στηρίζουν την προσπάθεια της Ελληνικής ομάδας.
Πολλά συγχαρητήρια και στις προπονήτριες του συλλόγου μας Φραγάκη Αλεξάνδρα και Πάρταλη Θεοδώρα για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει και κρατάνε την μεγάλη παράδοση που έχει η πόλη μας σε αυτό το άθλημα!

 

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!