Καλλιτεχνική: Οι ευχές από τις «γοργόνες» μας για καλά Χριστούγεννα και γρήγορη επιστροφή στις πισίνες (vid)

Το κλίμα των Χριστούγεννων έχει πέσει σαν πέπλο πάνω από όλον τον πλανήτη που δοκιμάζεται με την πανδημία του κορωνοϊού, με τις «γοργόνες» μας της καλλιτεχνικής κολύμβησης, να δίνουν τις ευχές τους στον κόσμο, ενώ η δικιά τους ευχή είναι η γρήγορη επιστροφή στις πισίνες.

Λίγες μέρες απομένουν πλέον για τον εορτασμό της Άγιας μέρας των Χριστουγέννων, με το κλίμα των γιορτών να δίνει στον κόσμο μια ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και να επουλώνει -όσο μπορεί- τις δύσκολες στιγμές που έχουμε περάσει με την πανδημία του κορωνοϊού.

Οι… γοργόνες του Πανσερραϊκού μας στέλνουν τις δικές του ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος που έρχεται, το οποίο επιθυμούν να τις βρει στις πισίνες και όχι εκτός.

Αναλυτικά το κοινό μήνυμα του τμήματος της κολύμβησης:

Όμορφες ευχές από τις Κορασίδες Β’ της καλλιτεχνικής κολύμβησης! Οι μικρές μας γοργόνες με τα υπέροχα χαμόγελα σας εύχονται καλές γιορτές με υγεία! Ανυπομονούν όλες να επιστρέψουν στην πισίνα τους και με το ταλέντο τους να καταφέρουν να χαρίσουν στην πόλη μας μοναδικές στιγμές! Είναι μικρές γεμάτες ενέργεια, ελπίδα, δύναμη και όνειρα, με τη σειρά μας λοιπόν ευχόμαστε να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους!

Δείτε τις ευχές των… γοργόνων μας για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος:

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!