Μπάσκετ Ανδρών: Η STIHL Hellas και ο Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ γίνονται ένα!

Η STIHL Hellas και ο Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, ανακοινώνουν σήμερα 8 Οκτωβρίου, την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας και ονοματοδοσίας, προσαρμόζοντας την επωνυμία της ομάδας σε «Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός – STIHL» για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Η STIHL Hellas, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μηχανημάτων δασοκομίας και κηπουρικής με ιστορία που αγγίζει σχεδόν τα 100 χρόνια, γνωστή για την υποστήριξη που παρέχει σε δράσεις και φορείς που σχετίζονται με τον αθλητισμό και την κοινωνία υποστηρίζει τις προσπάθειες των τμημάτων του συλλόγου ο οποίος φέτος συμπληρώνει 58 χρόνια από την ίδρυση του με περισσότερους από 1.800 αθλητές σε 16 αθλήματα, που συμμετέχουν στα εθνικά και περιφερειακά και τοπικά πρωταθλήματα.

Με την STIHL στο πλευρό του τμήματος καλαθοσφαίρισης αντρών του Πανσερραϊκού, η ομάδα θα συνεχίσει να προσφέρει διακρίσεις και τίτλους, χαρίζοντας μεγάλες συγκινήσεις στους φιλάθλους της.

Η ομάδα marketing της STIHL Hellas, δήλωσε σχετικά για τη νέα συνεργασία : “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποδεχόμαστε στην οικογένεια των συνεργατών μας τον ΜΓΣ Πανσερραϊκό, ένα σύλλογο με μεγάλη ιστορία. Η συνεργασία αυτή έχει μεγάλη σημασία για εμάς καθώς επιθυμούμε να συμβάλλουμε με όλες τις δυνάμεις μας, στην προσπάθεια ανάπτυξης, βελτίωσης, διάδοσης και καλλιέργειας του ελληνικού αθλητισμού και του ολυμπιακού ιδεώδους και είμαστε διατεθειμένοι να παράσχουμε ουσιαστική βοήθεια ως ανταποδοτική χορηγία σε Έλληνες αθλητές και ομάδες με όραμα και υψηλούς στόχους με γνώμονα πάντα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ». Υποστηρίζουμε πάντα με χαρά δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό και την ευγενή άμυλα, και δίνουν κίνητρο στη νέα γενιά»

Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αναστάσιος Παναγιώτου, πρόσθεσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, που μια εταιρεία του κύρους και του μεγέθους, της STIHL, γίνεται συμπαίκτης του Πανσερραϊκού. Ευχές για μια δημιουργική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες.»

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!