Μπάσκετ Ανδρών: Με ελλείψεις κόντρα στον Λεύκιππο Ξάνθης (31/10-17:00)

Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ: Παρά τους τραυματισμούς θέληση για νίκη κόντρα στον Λεύκιππο Ξάνθης

Ο Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ αντιμετωπίζει το απόγευμα (ώρα 17.00) της Κυριακής 31 Οκτωβρίου 2021 στο ΔΑΚ Σερρών, την ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Β’ Εθνικής στο μπάσκετ.

Τα «λιοντάρια» προέρχονται, όπως είπε σε δηλώσεις του ο προπονητής Στέργιος Ποργιόπουλος, από μια Πύρρειο νίκη, εκτός έδρας στην Κομοτηνή, όπου το παιχνίδι με τον ΓΑΣ έφερε τρεις παίκτες εκτός μάχης.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Χριστοδούλου για δυο μήνες θα χρησιμοποιεί… πατερίτσες, ο Δωρόθεος Δατσιάδης έχει διάστρεμμα και χτύπημα στην μέση, ο Γιάννης Κεραμάρης θλάση στο πόδι, ενώ ο Λεωνίδας Ντίνοςλίγο έλειψε να σπάσει τα δόντια, από αγκωνιά στο πρόσωπο.

Αν σε αυτούς προστεθούν και οι ήδη τραυματίες Νίκος Χαρίτογλου, και Βαγγέλης Δημητρακάς δείχνουν πως οι επιλογές του Ποργιόπουλου γα το παιχνίδι της Κυριακής περιορίζονται πολύ.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως για να πραγματοποιηθεί το οικογενειακό διπλό συμμετείχαν τόσο ο βοηθός προπονητή, όσο και ο γιός του!

Ο κόουτς των «λιονταριών» παρ’όλους τους τραυματισμούς δηλώνει πως οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για τη νίκη απέναντι στον Λεύκιππο Ξάνθης, που έχει ως στόχο την άνοδο και έρχεται στις Σέρρες για το ροζ φύλλο αγώνα.

Ζήτησε δε την συμπαράσταση του κόσμου και τους κάλεσε να έρθουν στο γήπεδο και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας για τη νίκη.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά, με livestreaming από την σελίδα του serrespost.gr

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!