Μπάσκετ Ανδρών: Τα «λιοντάρια» θέλουν το 5Χ5 στο ντέρμπι με τον Μακεδονικό!

Η ομάδα του Πανσερραϊκού STIHL, επικεντρώνεται, στις κρίσιμες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Γενάρη, μετά την διακοπή των εορτών! Τα «λιοντάρια», υποδέχονται το απόγευμα του Σαββάτου (7/1, 17:00) στο ΔΑΚ Σερρών “Ιωάννης Τσιντσάρης” τον Μακεδονικό σε ένα κρίσιμο παιχνίδι κορυφής.

Μετά από 4 διαδοχικές νίκες οι «ερυθρόλευκοι», έχουν “σκαρφαλώσει” στην 3η θέση της βαθμολογίας σε τριπλή ισοβαθμία! Ο Μακεδονικός, βρίσκεται μόλις μια νίκη πάνω, όπως και η Γέφυρα. Η κρισιμότητα της αναμέτρησης είναι μεγάλη, με τους γηπεδούχους, να επιθυμούν διακαώς τη νίκη με διαφορά +5 πόντων, ώστε να βάλουν από “κάτω” τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι είχαν επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι, με σκορ 82-78.

Η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη ξεκουράστηκε το διάστημα της διακοπής, γέμισε τις μπαταρίες της και δούλεψε πάνω στις αδυναμίες της με σκοπό να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Με “σύμμαχο” τον κόσμο και την έδρα, οι “κόκκινοι” έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή κερδίζοντας το παιχνίδι κόντρα στον Μακεδονικό. Οι “πράσινοι” από την άλλη με ρεκόρ 8-2 προέρχονται από ευρεία ήττα στην Γέφυρα (82-62) και θέλουν να “ρεφάρουν” για να μην χάσουν περαιτέρω έδαφος στην κούρσα ανόδου.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!