Μπάσκετ Ανδρών: Pre Game Ευκαρπία – Πανσερραϊκός STIHL

Ευκαρπία – Πανσερραϊκός STIHL (10/12-16:30)

 

Ο Πανσερραϊκός STIHL αγωνίζεται στο ΔΑΚ Ευκαρπίας το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις 16:30, με την ομάδα της Ευκαρπίας για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής κατηγορίας, στον 4ο Όμιλο.

Δυο σερί νίκες μετράει ο Πανσερραϊκός STIHL και θέλει να “τριτώσει” το καλό με εκτός έδρας επικράτηση στην Ευκαρπία το απόγευμα του Σαββάτου. Τα “λιοντάρια” στοχεύουν αποκλειστικά στο ροζ φύλλο αγώνος απέναντι σε μια ομάδα, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα (σε ισοβαθμία με τον Πολύγυρο) καθώς δεν έχει σημειώσει έως τώρα νίκη στο πρωτάθλημα (ρεκόρ 0-8).

Η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη δούλεψε καλά αυτή την εβδομάδα και πρέπει να δείξει την κατάλληλη συγκέντρωση και σοβαρότητα για να αποδράσει με ένα σημαντικό διπλό, πριν το μεγάλο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Λεύκιππο (21/12, 17:00) στην τελευταία στροφή του α’ γύρου και πριν την διακοπή των Χριστουγέννων.

Πέρα του τραυματία Νικολόπουλου, την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή του Γρίψιου ο οποίος είχε υποστεί διάστρεμμα στο παιχνίδι κόντρα στην Σταυρούπολη. Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Χρυσάφης – Χατζηχαρίσης – Τοπαλίδης. 

 

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!