Μπάσκετ Ανδρών: Pre Game Λεύκιππος Ξάνθης-Πανσερραϊκός STIHL Σάββατο 28/10 (17:00)

Ο Πανσερραϊκός, αντιμετωπίζει τον Λεύκιππο Ξάνθης, για την 4η αγωνιστική, του 3ου Ομίλου, στο πρωτάθλημα Ανδρών της National League 1, στο κλειστό Φίλιππος Αμοιρίδης, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, στις 17:00.

Η ομάδα του Πανσερραϊκού στους άνδρες, αντιμετωπίζει τον Λεύκιππο Ξάνθης, για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της National League 1, αναζητώντας το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της σεζόν, σε μια δύσκολη έδρα.

Ο προπονητής της Σερραϊκής ομάδας, Γιάννης Κακιούζης, συνεχίζει να παλεύει με τα προβλήματα, που υπάρχουν απο τη αρχή της σεζόν, αφού θα λείπει ξανά ο στρατευμένος Κουτουξίδης, που αποτελεί έναν σημαντικό σκόρερ της ομάδας, όπως και ο Στόλης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Το κλίμα δεν χαλάει στους «ερυθρόλευκους» παρά τις ατυχίες, που θα ταξιδέψουν στην Ξάνθη, να παλέψουν με όλες τους, τις δυνάμεις για την πρώτη νίκη.

Ο αντίπαλος του Πανσερραϊκού, δεν είναι η ομάδα των περασμένων ετών, όμως έχει ένα σύνολο, που έχει καταφέρει μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας στα Πεύκα την πρώτη αγωνιστική και μετά αγνοεί τη νίκη για δυο παιχνίδια.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!