Μπάσκετ Ανδρών: Pre Game Πανσερραϊκός STIHL – Γέφυρα

Πανσερραϊκός STIHL – Γέφυρα

(8/4-17:00)

Ο Πανσερραϊκός STIHL αγωνίζεται στο ΔΑΚ Σερρών τo Σάββατο 8 Απριλίου, στις 17:00, με την ομάδα της Γέφυρας, για την 2η αγωνιστική των playoffs, του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής κατηγορίας, στον 4ο Όμιλο.

Χωρίς περιθώρια και χρόνο για σκέψη, ο Πανσερραϊκός ολοκληρώνει την προετοιμασία του, για τον επόμενο “τελικό” κόντρα στην Γέφυρα, το Σάββατο 8 Απριλίου, στο ΔΑΚ Σερρών “Ιωάννης Τσιντσάρης”. Τα “λιοντάρια” άφησαν πίσω τους, την ήττα στο καλάθι, χάρη στο τρίποντο του Χρυσόπουλου πριν δυο ημέρες και επικεντρώνονται στο πως θα μπορέσουν να ισοφαρίσουν την σειρά, στέλνοντας την, σε τρίτο παιχνίδι.

Ο coach Κακιούζης, που είδε πολλά θετικά στοιχεία παρά την εκτός έδρας ήττα, δουλεύει με τους παίχτες του στις λεπτομέρειες, που θα οδηγήσουν τους “κόκκινους” στην ισοφάριση, σε ένα μεγάλο ντέρμπι, που συγκεντρώνει τα βλέμματα της Β’ Εθνικής.

Για άλλο ένα παιχνίδι, ο Πανσερραϊκός STIHL χρειάζεται την στήριξη του κόσμου του που ανταποκρίνεται σε κάθε κάλεσμα. Με οδηγό, λοιπόν την έδρα τα “λιοντάρια” θέλουν να μην πουν πρόωρο αντίο στην φετινή επιτυχημένη χρονιά, αλλά να δώσουν παράταση στην αγωνιστική περίοδο.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος στις 17:00

Η είσοδος είναι δωρεάν για τους γονείς/κηδεμόνες των νεαρών αθλητών της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης σε άνδρες και γυναίκες.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε live streaming απο το κανάλι της ομάδας μας στο YouTube (MGS Panserraikos)

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!