Μπάσκετ Ανδρών: Pre Game Πανσερραϊκός STIHL – Ελευθερούπολη (19/10-17:00)

Πανσερραϊκός STIHL  – Ελευθερούπολη (19/10-17:00)

 

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στις 17:00, την ομάδα της Ελευθερούπολης (Α2 Εθνική), για την Β´ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πανσερραϊκός δοκιμάζεται, μετά τον αγώνα πρωταθλήματος, με την πολύ ισχυρή Ελευθερούπολη, με σκοπό να συνεχίζει το επιτυχημένο σερί του στον θεσμό του Κυπέλλου!

Έχοντας πανηγυρίσει τρεις διαδοχικές προκρίσεις στο “σπίτι” του, αποκλείοντας Δόξα Λευκάδας, Ευκαρπία και ΔΕΚΑ, το σύνολο του Γιάννη Κακιούζη έχει ένα πολύ υψηλό εμπόδιο απέναντι του.

Η Ελευθερούπολη μετά το εμφατικό 2/2 στην Elite League (με μέσο όρο πόντων τους 97 ! ), έρχεται στις Σέρρες να κοντραριστεί, με τα «λιοντάρια» σε μια δυνατή αναμέτρηση.

Οι «ερυθρόλευκοι», γνωρίζουν πως έχουν δύσκολο έργο αλλά έχουν να κερδίσουν πολλά, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, που έχει ως βασικό στόχο την άνοδο στην Α1 Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη θα παλέψει το παιχνίδι και θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους, έχοντας ως σύμμαχο τον κόσμο που για άλλη μια φορά αναμένεται να βοηθήσει τους “κόκκινους”. Πέρα του τραυματία Νικολόπουλου, άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στις τάξεις του Πανσερραϊκού STIHL.

2η Αγωνιστική – Τετάρτη 19/10/2022

  1. ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ
  2. ΚΑΠ – ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ
  3. ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ – ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ
  4. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΕΚ – ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΕ (ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΕ 2022)
  5. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ – Νικητής Α72 [26/10]
  6. ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
  7. ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ – ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ
  8. ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ

 

 

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!