Μπάσκετ Ανδρών: Pre Game Πανσερραϊκός STIHL – Ερμής Λαγκαδά

Πανσερραϊκός STIHL – Ερμής Λαγκαδά (5/10-17:00)

 

Ο Πανσερραϊκός αγωνίζεται στο ΔΑΚ Σερρών, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στις 17:00, με την ομάδα του Ερμή Λαγκαδά για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής κατηγορίας, στον 4ο Όμιλο.

Η ομάδα μας, είναι πανέτοιμη να διεκδικήσει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, μετά την επιτυχία στον Πολύγυρο και την πρώτη εντός έδρας για το πρωτάθλημα! Τα «λιοντάρια», έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους και ο Γιάννης Κακιούζης θα έχει ίσως για πρώτη φορά, όλους τους παίκτες στην διάθεση του, με τον Νικολόπουλο να πατάει καλύτερα αλλά να παραμένει αμφίβολος.

Ο Πανσερραϊκός θέλει να αρχίσει να κάνει «φρούριο» την έδρα του, όπως συνέβη στα ματς του κυπέλλου και να διορθώσει, τις ατυχίες στο ξεκίνημα της σεζόν, στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ερμή Λαγκαδά, είναι μια παραδοσιακή δύναμη του μπάσκετ στην Βόρεια Ελλάδα, αλλά η έκβαση του ματς εξαρτάται απο την απόδοση των «κόκκινων», στο παρκέ.

Ο κόσμος του Πανσερραϊκού, αναμένεται να δώσει και πάλι βροντερό παρών στο γήπεδο, αμέσως μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης με τον Θεσπρωτό, στην έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

* Η είσοδος είναι δωρεάν για τους γονείς/κηδεμόνες των νεαρών αθλητών της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης σε άνδρες και γυναίκες.

**Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε live streaming απο το κανάλι της ομάδας μας στο YouTube (MGS Panserraikos)

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!