Μπάσκετ Ανδρών: Pre Game Πανσερραϊκός STIHL – Λεύκιππος Ξάνθης

Πανσερραϊκός STIHL – Λεύκιππος Ξάνθης (12/12-17:00)

 

Ο Πανσερραϊκός STIHL αγωνίζεται στο ΔΑΚ Σερρών την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 17:00, με την ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής κατηγορίας, στον 4ο Όμιλο.

Ένα σπουδαίο παιχνίδι δίνει το απόγευμα της Τετάρτης (21/12, 17:00) ο Πανσερραϊκός STIHL κόντρα στον Λεύκιππο Ξάνθης στο ΔΑΚ Σερρών “Ιωάννης Τσιντσάρης”, με φόντο την 3άδα του βαθμολογικού πίνακα, με το τέλος του α’ γύρου και της διακοπής των εορτών.

Τα “λιοντάρια” που μετράνε 3 σερί νίκες βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση και άπαντες είναι έτοιμοι για μια δυνατή μονομαχία με τον εξίσου φορμαρισμένο και δυνατό Λεύκιππο Ξάνθης. Οι Ξανθιώτες, που δεν έχει πολύ καιρό που άλλαξαν προπονητή και δείχνουν σημαντική βελτίωση στο παιχνίδι τους.

Οι δυο ομάδες βρίσκονται στην 4η θέση σε τριπλή ισοβαθμία (μαζί τους και ο Ερμής Λαγκαδά) με ρεκόρ 6-3 και θέλουν εξίσου τη νίκη, για να διατηρηθούν σε θέσεις playoffs, με τον Πανσερραϊκό ωστόσο, να έχει την έδρα και το μομέντουμ, προκειμένου να πετύχει, ακόμα μια μεγάλη νίκη.

Δυναμικό “παρών”, περιμένουν στις τάξεις των “κόκκινων” από τον κόσμο, που καλείται να στηρίξει για άλλη μια φορά εμπράκτως, την προσπάθεια που κάνουν, οι παίκτες του Γιάννη Κακιούζη στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Παραμένει στα “πιτς” ο Νικολόπουλος, ενώ δεν υπάρχει κάποιο άλλο ερωτηματικό με τον coach των “λιονταριών” να υπολογίζει κανονικά σε όλους τους υπόλοιπους αθλητές του. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Κοϊμτζόγλου – Σιταρίδης – Τσάνταλη.

*Η είσοδος είναι δωρεάν για τους γονείς/κηδεμόνες των νεαρών αθλητών της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης σε άνδρες και γυναίκες.

**Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε live streaming απο το κανάλι της ομάδας μας στο YouTube (MGS Panserraikos)

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!