Μπάσκετ Ανδρών: Pre Game Πανσερραϊκός STIHL -Σταυρούπολη

Πανσερραϊκός STIHL – Σταυρούπολη (3/12-17:00)

 

Ο Πανσερραϊκός STIHL αγωνίζεται στο ΔΑΚ Σερρών το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στις 17:00, με την ομάδα της Σταυρούπολης για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής κατηγορίας, στον 4ο Όμιλο.

Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην ΔΕΚΑ πρέπει να συνδυαστεί οπωσδήποτε με εντός έδρας νίκη για τον Πανσερραϊκό STIHL, που υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου την υπολογίσιμη Σταυρούπολη στο ΔΑΚ Σερρών “Ιωάννης Τσιντσάρης”. Τα “λιοντάρια” καλούνται με την βοήθεια του κόσμου να πανηγυρίσουν το ροζ φύλλο αγώνος μαζί με τον κόσμο τους και να πετύχουν την 5η τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Μετρώντας 1 νίκη σε 3 εντός έδρας αγώνες, η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη θέλει και μπορεί να αντιστρέψει αυτό το αρνητικό στοιχείο. Οι “κόκκινοι” έχουν να αντιμετωπίσουν μια αξιόλογη ομάδα με 3 πολύ έμπειρους παίχτες, που έχει όμως μόλις 1 νίκη σε 7 αναμετρήσεις. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να είναι ανταγωνιστική στα παιχνίδια της, ωστόσο δεν βρίσκει τον τρόπο να πανηγυρίσει στο φινάλε.

Πέρα του τραυματία Νικολόπουλου, όλοι οι υπόλοιποι παίχτες είναι στην διάθεση του coach Κακιούζη για το παιχνίδι του Σαββάτου. Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Παπαγερίδης – Παπανικολάου – Χατζηκώστας.

*Η είσοδος είναι δωρεάν για τους γονείς/κηδεμόνες των νεαρών αθλητών της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης σε άνδρες και γυναίκες.

**Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί σε live streaming απο το κανάλι της ομάδας μας στο YouTube (MGS Panserraikos)

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!