Μπάσκετ Ανδρών: Pre Game Σταυρούπολη – Πανσερραϊκός STIHL

Σταυρούπολη – Πανσερραϊκός STIHL

(11/3-17:00)

 

Ο Πανσερραϊκός STIHL αγωνίζεται στο ΔΑΚ Λάζαρος Παπαδόπουλος την Δευτέρα 11 Μαρτίου, στις 17:00, με την ομάδα της Σταυρούπολης για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής κατηγορίας, στον 4ο Όμιλο.

Μετά την δύσκολη εντός έδρας νίκη κόντρα στην ΔΕΚΑ και τον σοβαρό τραυματισμό του Μιλόσεβιτς, που χάνει το υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας (υπάρχουν περιθώρια αισιοδοξίας για την συμμετοχή του στα playoffs), ο Πανσερραϊκός STIHL επικεντρώθηκε όλη την εβδομάδα στο επερχόμενο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής κόντρα στην 9η στον βαθμολογικό πίνακα, Σταυρούπολη.

Η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη έχει μια αρκετά δύσκολη αποστολή κόντρα σε μια επικίνδυνη ομάδα, η οποία ωστόσο μετράει μόλις 4 νίκες σε 17 αγώνες. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προέρχεται από 5 διαδοχικές ήττες έχοντας όμως πανηγυρίσει μια μεγάλη εντός έδρας νίκη κόντρα στα Πεύκα. Από την άλλη, οι “κόκκινοι” στις 3 εναπομείναντες αγωνιστικές μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να μείνουν εκτός τετράδας και playoffs έχοντας ρεκόρ 12-5 κάτι που τους βρίσκει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο παιχνίδι του α’ γύρου, τα “λιοντάρια” είχαν επικρατήσει πολύ εύκολα με 80-62 σε ένα παιχνίδι ωστόσο διαφορετικών συνθηκών. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ντόγκας – Χατζηχαρίσης – Γεωργούλης.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!