Μπάσκετ Ανδρών: Pre Game ΧΑΝΘ-Πανσερραϊκός STIHL Σάββατο 11/11 (17:00)

Ο Πανσερραϊκός, αντιμετωπίζει την ΧΑΝΘ, για την 6η αγωνιστική, του 3ου Ομίλου, στο πρωτάθλημα Ανδρών της National League 1, στο κλειστό «Μίμης Τσικίνας», το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, στις 17:00.

Η ομάδα του Πανσερραϊκού στους άνδρες, αντιμετωπίζει την ΧΑΝΘ, για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου της National League 1, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι. Η Σερραϊκή ομάδα, ψάχνει να βρει αντίδραση μετά την ήττα απο τον Μακεδονικό.

Ο coach Κακιούζης, είχε σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεση του, πλην του τραυματία Στόλη, ενώ όλη η ομάδα με staff και διοίκηση προσπάθησε να αντιστρέψει το κλίμα. Ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα με καλό ρόστερ και δομή συλλόγου, που θα ζήλευαν πολλά club μεγαλύτερης κατηγορίας και αυτό πρέπει να φανεί απο όλους, στο παρκέ.

Ο αντίπαλος του Πανσερραϊκού, έχει κερδίσει όλα τα μεγάλα ματς, με άνεση μέχρι στιγμής, έχει το αήττητο στην κατηγορία και φιγουράρει στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου. Η συνοχή που δείχνει είναι σημαντική κι αυτό βγαίνει στα ματς, δυσκολεύοντας κάθε αντίπαλο. Ο Πανσερραϊκός έχει την δυνατότητα να κάνει την «ζημιά» στην ΧΑΝΘ, αρκεί το πλάνο του προπονητή να ακολουθηθεί πιστά και όλοι οι παίκτες να προσπαθήσουν για τα «λιοντάρια» δείχνοντας ομαδικό πνεύμα.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!