Μπάσκετ Ανδρών: Pre Game ΧΑΝΘ – Πανσερραϊκός STIHL

XANΘ – Πανσερραϊκός STIHL (12/10-19:00)

 

Ο Πανσερραϊκός αγωνίζεται στην Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, στις 19:00, με την ομάδα της ΧΑΝΘ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής κατηγορίας, στον 4ο Όμιλο.

Με καλή ψυχολογία απο τις δυο συνεχόμενες νίκες με Πολύγυρο και Ερμή Λαγκαδά, ο Πανσερραϊκός μας, θα αγωνιστεί αυτή την αγωνιστική στην γειτονική Θεσσαλονίκη, κόντρα στην ιστορική ΧΑΝΘ. Ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο το απόγευμα στις 19:00, στο κλειστό γήπεδο των γηπεδούχων. Βασικός στόχος, το δεύτερο «διπλό», κόντρα σε μια καλή ομάδα.

Το ματς απέναντι στην ΧΑΝΘ, δεν είναι εύκολο, παρά την κακή φόρμα της ΧΑΝΘ, που μετρά, τρεις διαδοχικές ήττες, απέναντι σε Λεύκιππο, Μακεδονικό και Γέφυρα, με χαμηλό μάλιστα μέσο όρο πόντων στην επίθεση. Το γεγονός αυτό, πρέπει να κρατήσει σε εγρήγορση το σχήμα του Γιάννη Κακιούζη, αφού οι γηπεδούχοι, έχουν ισχυρό κίνητρο και να το μετατρέψουν σε πλεονέκτημα, εκμεταλλευόμενοι το άγχος των αντιπάλων.

Η ομάδα μας, περιμένει το ευχάριστο νέο της επιστροφής του Νικολόπουλου, απο αγώνα σε αγώνα, ώστε να αποκτήσει ακόμα μια πολύτιμη λύση στο σκοράρισμα. Δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα τραυματισμού. Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Μαραμής – Γεωργούλης – Μπουγλός.

 

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!