Μπάσκετ Γυναικών: Ελπιδοφόρο ξεκίνημα με νέο ρόστερ και κοινοτική παίκτρια!

Με νέα διοίκηση και βασικούς στόχους την παραμονή του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός στην Α2 κατηγορία, με ταυτόχρονη ανάδειξη παικτριών από τα αναπτυξιακά τμήματα.

Αυτό ήταν το δίπτυχο που τόνισαν τόσο ο νέος Έφορος της ομάδας Θεόδωρος Καντάς, όσο και η αθλήτρια Νίκη Χωλοπούλου που έκαναν δηλώσεις στα ΜΜΕ, το απόγευμα της Δευτέρας 22 Αυγούστου 2022 κατά την επίσημη παρουσίαση της ομάδας στα ΜΜΕ.

Η διοίκηση του τμήματος που αποτελείται από τους Θεόδωρο Καντά, Έφορο της ομάδας και Γιάννη Αρχοντίδη, Αρχηγό της ομάδας,έχει την στήριξη του Προέδρου του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Παναγιώτου Τάσου.

Σύμφωνα με τον κ. Καντά η διοίκηση θα έχει ως γνώμονα τις πετυχημένες πρακτικές που εφαρμόστηκαν πέρυσι στο ανδρικό τμήμα μπάσκετ. Προπονητής της ομάδας είναι ο Ρούλης Πασχάλης.

Οι νέες αθλήτριες που ήρθαν στην ομάδα είναι οι: Θάλεια Μαραγκού, Ελπίδα Τζιαμπάζη, Ελένη Γκάλιου, Ζωή Γκατζιώλη (έχει παίξει στην Α1 με τον ΠΑΟΚ), και Μαρία Χωλοπούλου (που δεν αγωνιζόταν πέρυσι), ενώ έχει υπογραφεί συμβόλαιο με την 25χρονη Σέρβα Ναταλία Σπάιτς (Natalija Spaic) point Guard, η οποία θα ενσωματωθεί στην ομάδα ως Κοινοτική (σύμφωνα με τον νέο κανονισμό της ΕΟΚ) όταν τελειώσουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Οι αθλήτριες που παρέμειναν στην ομάδα είναι οι: Μπακιρτζίδου Μαρίνα, Χωλοπούλου Στρατονίκη, Δαμιανάκου Μαρία, Θανοπούλου Κασσάνδρα, Γκέκα Κατερίνα,ενώ θα συμμετέχουν από τις νεανίδες οι: Βαρούτη Χρυσή, Βαρούτη Άννα, Φωτιάδου Άννα, Γιαλαμά Μαρία, Ρούλη Καλλιόπη.

Στην πρώτη παρουσίαση της ομάδας το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Τάσος Παναγιώτου, ο επίτιμος Πρόεδρος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Γιώργος Σιδέρης, ο Τεχνικός Σύμβουλος Βασίλης Χρυσανθίδης και ο υπεύθυνος των αναπτυξιακών τμημάτων μπάσκετ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Χρήστος Κηπουρός.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!