Μπάσκετ Γυναικών: Game Day Πανσερραϊκός ΜΓΣ – Άρης Θεσσαλονίκης

Πανσερραϊκός ΜΓΣ – Άρης Θεσσαλονίκης (26/3-19:00)

 

Ο Πανσερραϊκός ΜΓΣ αγωνίζεται στο ΔΑΚ Σερρών την Κυριακή 26 Μάρτιου στις 19:00 με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης για την 1η αγωνιστική, των ημιτελικών playoffs, του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Μετά το καλό πλασάρισμα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και την τρίτη θέση, οι γυναίκες του Πασχάλη Ρούλη, διεκδίκησαν και πήραν μια σπουδαία πρόκριση, επί του Πιερικού Αρχέλαου, με δυο συνεχόμενες νίκες, εντός και εκτός έδρας και συνολικό σκορ 3-1. Τώρα έχει έρθει η σειρά του Άρη Θεσσαλονίκης για τα ημιτελικά ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο coach Ρούλης υπολογίζει κανονικά σε όλες τις αθλήτριες που έχει στην διάθεση του. Ο προπονητής των “λιονταριών” δούλεψε με τις παίκτριες του με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον ιστορικό Άρη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποτελεί για πολλούς την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας συνολικά έχοντας γεμάτο ρόστερ και έχοντας βασικό στόχο την άνοδο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στον όμιλο τους τερμάτισαν αήττητες και προκρίθηκαν άνετα στα ημιτελικά ανόδου, με 3-0 νίκες, επί του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας έχοντας συνολικά ρεκόρ 17-0 (!).

Στην Σερραϊκή ομάδα, επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, ενώ η πόλη κινείται ήδη σε ρυθμούς ντέρμπι. Ο κόσμος των «λιονταριών», έχει στηρίξει σημαντικά και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, όλη την σεζόν και αυτό αναμένεται να συμβεί και την Κυριακή στο ΔΑΚ Σερρών, με τους φιλοξενούμενους, να έχουν κι αυτοί την υποστήριξη του κόσμου τους.

Η σειρά του Πανσερραϊκού με τον Άρη, θα κριθεί στις δύο νίκες, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στις Σέρρες και τους επόμενους δύο (εφόσον χρειαστούν τόσοι) στο «Nick Galis Hall». Το πρώτο ματς θα γίνει την Κυριακή 26/03, στις 19:00, στο ΔΑΚ Σερρών.

Η είσοδος είναι δωρεάν για τους γονείς/κηδεμόνες των νεαρών αθλητών της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης σε άνδρες και γυναίκες.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!