Μπάσκετ Γυναικών: Post Game Πανσερραϊκός STIHL 65-32 Άρης

Πανσερραϊκός STIHL 65-32 Άρης

 

Η ομάδα γυναικών του Πανσερραϊκού, επικράτησε του Άρη, για την 2η αγωνιστική, της Α’ Φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, στο ΔΑΚ Σερρών με σκορ, 65-32 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Με εκπληκτικό μπάσκετ για 40’ λεπτά ο Πανσερραϊκός επιβλήθηκε του Άρη στο ΔΑΚ Σερρών και έδειξε οτι είναι έτοιμος να διεκδικήσει τους στόχους του φέτος. Η Σερραϊκή ομάδα, προκρίθηκε έτσι, στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει τον ΚΑΟ Μελισσίων,στην Αθήνα.

Ο Αγώνας:

Στην πρώτη περίοδο, ο Πανσερραϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στις παίκτριες του Άρη και με καταπληκτική άμυνα, έτρεξε στο γήπεδο και βρήκε εύκολα καλάθια. Ενδεικτικό της πίεσης, ήταν το μοναδικό δίποντο που πέτυχε ο Άρης σε όλο το δεκάλέπτο, που έκλεισε με σκορ 18-2.

Στην δεύτερη περίοδο, τα κορίτσια του Πασχάλη Ρούλη, δεν άφησαν το μομέντουμ να χαθεί και με την ίδια προσήλωση στην άμυνα αλλά και με δεινότητα στο σκοράρισμα, ανέβασαν κι άλλο την διαφορά στο σκορ. Το ημίχρονο έκλεισε 35-12.

Σκορ Ημιχρόνου | Πανσερραϊκός STIHL – Άρης 35-12

Ο Πανσερραϊκός και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυνατά και θέλησε να καθαρίσει το ματς, παρά την αντίδραση του Άρη, που δεν είχε κανένα  αποτέλεσμα. Η παραγωγικότητα πόντων αυξήθηκε με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει με σκορ 59-25.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικό με τις δυο ομάδες να σημειώνουν επιμέρους σκορ 6-7. Τελικό αποτέλεσμα 65-32 και νέα νίκη-πρόκριση για τις «κόκκινες».

Τα στοιχεία:

Διαιτητές: Θεοδωρίδης-Καρυπίδης

Δεκάλεπτα: 18-2, 35-12, 59-25, 65-32

Πανσερραϊκός
(Ρούλης): Μαραγκού, Ούμε 2, Τζημορώτα 11(1), Μπακιρτζίδου 2, Τζιαμπάζη 1, Χωλοπούλου 2, Μαμούδη, Καλαμπάκου 8(2), Μιχαηλίδου 10(2), Νάστου 21(3), Δαμιανίδου, Γκομπετζισβίλι 8.

Άρης (Κωτούλης): Μπαλτζή 4, Βλάχου, Παρακεντέ, Τσιαρσιώτη 3, Γκατζιώνη 1, Γιαντάη 2, Παπαχρήστου 5, Παπαγεωργοπούλου 1, Βλάχου, Μάντζιου Α., Εφραιμίδου 16(3), Μάντζιου Ε.

 

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!