Μπάσκετ Γυναικών: Post Game Πανσερραϊκός STIHL 67-35 Αναγέννηση Ν. Ρυσίου

Πανσερραϊκός STIHL 67-35 Αναγέννηση Ν. Ρυσίου

 

Η ομάδα γυναικών του Πανσερραϊκού, επικράτησε της Αναγέννησης Ν. Ρυσίου, για την 1η αγωνιστική, της Α’ Φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, στο ΔΑΚ Σερρών με σκορ, 67-35 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Με εντυπωσιακό μπάσκετ κατά διαστήματα, η ομάδα του Πανσερραϊκού, επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, κόντρα στο Ν. Ρύσιο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί, θα συναντήσει τον Άρη την Κυριακή στις 13:00 και πάλι εντός έδρας, στο κλειστό της Κοιλάδας.

Ο Αγώνας:

Στην πρώτη περίοδο, οι δυο ομάδες ήταν νευρικές και για αρκετή ώρα είχαν μείνει στο… 1-1 μέχρι να πάρει μπροστά η μηχανή του Πανσερραϊκού, απο την γραμμή των 6.75. Το σκορ στα μισά, είχε φτάσει στο 15-3, και η περίοδος έκλεισε 22-5.

Στην δεύτερη περίοδο, τα κορίτσια του Πασχάλη Ρούλη πάτησαν γκάζι, με ωραίες ενέργειες κάτω και έξω απο το καλάθι, ενώ η σφιχτή άμυνα, ανάγκασε την ομάδα του Ρυσίου να περάσει σε διψήφιο αριθμό πόντων, τρια λεπτά πριν το τέλος (35-11). Το σκορ δεκαλέπτου ήταν 38-11.

Σκορ Ημιχρόνου | Πανσερραϊκός STIHL – Αναγέννηση Ν. Ρυσίου 38-11

Ο Πανσερραϊκός ξεδίπλωσε όλες τις αρετές του και στο δεύτερο ημίχρονο, ανεβάζοντας σημαντικά την διαφορά, ξεσηκώνοντας και τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της κοιλάδας. Το τρίτο δεκάλεπτο, ολοκληρώθηκε με σκορ, 49-20.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν το πιο παραγωγικό σε σκορ και θέαμα, με τις δυο ομάδες να τρέχουν σε όλο το γήπεδο και τις άμυνες να χαλαρώνουν. Η διαφορά των δυο ομάδων ήταν τέτοια, που δεν μπορούσε να ανατραπεί το τελικό 67-35 και έτσι ο Πανσερραϊκός ξεκινά δυναμικά την φετινή του πορεία, απο τον θεσμό του κυπέλλου, παίρνοντας τη νίκη πρόκριση, κόντρα στην Αναγέννηση.

Τα στοιχεία:

Διαιτητές: Λαδάς – Γκαντίδης

Δεκάλεπτα: 22-5, 38-11 (ημ.), 49-20, 67-35

Πανσερραϊκός STIHL (Ρούλης Π.): Μαραγκού 5 (1), Ούμε, Τζημορώτα 6, Μπακιρτζίδου 1, Τζιαμπάζη 2, Χωλοπούλου 3, Μαμούδη, Καλαμπάκου 9 (1), Μιχαηλίδου 13 (3), Νάστου 15 (1), Γκομπετζισβίλι 13.

Αναγέννηση Νέου Ρυσίου (Μαυρίδης): Στεργίου 9, Γράψα Ευ. 5 (1), Γράψα Ευτ. 7 (1), Κανέλογλου 2, Κουλακιώτη, Καζαντζή, Ντολοπούλου 1, Πουρπουτίδου 2, Αλασχκάρ 2, Τζήμου 5, Αντωνίου 2.

 

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!