Μπάσκετ Γυναικών: Pre Game ΑΕ Πυλαίας-Πανσερραϊκός Σάββατο 7/10 (14:30)

Ο Πανσερραϊκός, αντιμετωπίζει την ΑΕ Πυλαίας, για την 1η αγωνιστική, του πρωταθλήματος Γυναικών της Α2, στο Κλειστό Γυμναστήριο Πανοράματος, στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο στις 14:30.

Ο Πανσερραϊκός ξεκινά το Σάββατο 7/10 στις 14:30, στο κλειστό Πανοράματος της Θεσσαλονίκης, το ταξίδι του στην Α2 κατηγορία της νέας σεζόν, γεμάτος όνειρα. Τα «λιοντάρια» είναι μια απο τις πιο ενισχυμένες, ομάδες του πρωταθλήματος φέτος και θέλει να δείξει στο παρκέ την δυναμική του, κατακτώντας τους στόχους του.

Ο coach Πασχάλης Ρούλης, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και έχει όλες τις παίκτριες στην διάθεση του. Η Σερραϊκή ομάδα, ξεκίνησε καλά στο κύπελλο Ελλάδας και έφτασε μέχρι τους ”16” και με την ίδια φόρα θέλει να μπει και στους αγώνες της Α2, διορθώνοντας τις λεπτομέρειες στο παιχνίδι της.

Ο αντίπαλος του Πανσερραϊκού, έχει κρατήσει σημαντικές παίκτριες απο την περσινή χρονιά ενώ ενισχύθηκε σε θέσεις που είχε ανάγκη. Το ματς θα είναι δύσκολο αφού οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις και οι ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!