Μπάσκετ Γυναικών: Pre Game Αναγέννηση Ν.Ρυσίου-Πανσερραϊκός Κυριακή 22/10 (13:00)

Ο Πανσερραϊκός, αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου, για την 3η αγωνιστική, του πρωταθλήματος Γυναικών της Α2 και τον 2ο Όμιλο, στο Κλειστό του Ν. Ρυσιου, την Κυριακή στις 13:00.

Ο Πανσερραϊκός θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του πρωταθλήματος και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του 2ου Ομίλου στην Α2. Την Κυριακή 22/10 στις 13:00 στο κλειστό του Ν. Ρυσίου, αντιμετωπίζει μια ομάδα που γνωρίζει απο τον θεσμό του κυπέλλου, την τοπική Αναγέννηση και πριν λίγο καιρό είχε κερδίσει και αποκλείσει με μεγάλη διαφορά.

Ο coach Πασχάλης Ρούλης, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και έχει όλες τις παίκτριες στην διάθεση του. Το πρώιμο παιχνίδι κυπέλλου δεν έχει καμία σχέση με αυτό της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα και ο Πανσερραϊκός θα πρέπει να είναι σοβαρός, για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Κάθε ματς έχει την σημασία του και η νίκη εξαρτάται απο την απόδοση των αθλητριών της Σερραϊκής ομάδας.σ

Η αντίπαλος του Πανσερραϊκού, έχει μια νίκη και μία ήττα στο ενεργητικό της μέχρι στιγμής και είναι μια ομάδα που έχει τους δικούς της στόχους στην φετινή Α2. Το παιχνίδι κρύβει παγίδες με τις γηπεδούχες να γνωρίζουν πλέον ποια είναι η δυναμική των «λιονταριών» και είναι υποψιασμένες για το τι θα αντιμετωπίσουν.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!