Μπάσκετ με Αμαξίδιο: Πρεμιέρα με ήττα απο την Καβάλα αλλά με αισιόδοξα στοιχεία!

Πρεμιέρα πρωταθλήματος στην Α2 Εθνική κατηγορία της ΟΣΕΚΑ για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού το Σάββατο 17/10 το απόγευμα στο ΔΑΚ Σερρών κόντρα στον ΑΟ Καβάλας. Η ήττα ήρθε με σκορ 30-40 από μια έμπειρη ομάδα με παρουσία 20 χρόνια στο μπάσκετ με αμαξίδιο.

Η ομάδα της Ευδοξίας Καρυοφυλλάκη διανύει τον 5ο χρόνο από την ίδρυσή της και τα βήματα προόδου που έχει κάνει αυτά τα χρόνια είναι εντυπωσιακά.

Η προπονήτρια των «λιονταριών» εμφανίστηκε αισιόδοξη για μια καλύτερη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Φόρος τιμής στη μνήμη Βασίλη Κωνσταντινόπουλου

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε 1 λεπτού σιγή στη μνήμη του Βασίλη Κωνσταντινόπουλου. Μια σπουδαία φυσιογνωμία του αθλητισμού με αναπηρία, ένας άνθρωπος που άφησε το στίγμα του για δεκαετίες, ένας δημιουργικός και πάντα φιλικός άνθρωπος.

Καλό ξεκίνημα, αλλά η “κοιλιά” στοίχησε

Η σερραϊκή ομάδα ξεκίνησε καλά στο 1ο δεκάλεπτο και εκμεταλλευόμενη την αστοχία των αντιπάλων προηγήθηκε με 10-4.

Στη συνέχεια όμως έκανε μια μεγάλη «κοιλιά» που έδωσε το δικαίωμα στην έμπειρη ομάδα της Καβάλας να κλείσει το δεκάλεπτο ισοφαρίζοντας με 10-10, ενώ η «κοιλιά» της ομάδας συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο, με μια «αφλογιστία» στην επίθεση και την Καβάλα να ξεφεύγει με 10-18 και να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το σκορ στον πίνακα του ΔΑΚ να γράφει 14-20.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα των «λιονταριών» ισορρόπησε αρχικά το παιχνίδι, αλλά η εμπειρία του Χατζησάβα από την Καβάλα έκανε την διαφορά αφού με διαδοχικά καλάθια παγίωσε την διαφορά στο +10.

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν καθαρά διαδικαστικό με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από 6 πόντους και η κορνα της λήξης να βρίσκει την ομάδα του ΑΟ Καβάλας νικήτρια με σκορ 30-40.

Από τους «κόκκινους» ευχάριστη έκπληξη ο Γκόγκας που έδειξε ότι θα βοηθήσει πολύ φέτος την ομάδα.

Η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 18/10 με τα παιχνίδια

  • ΑΣ Ηρόδικος Κομοτηνής – IBC Ιωάννινα
  • ΓΣ Αστέρας Τρικάλων – ΧΑΝΘ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1η Αγωνιστική

Σάββατο 17/10

  • ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΑΟ Καβάλας
    • Τα Δεκάλεπτα 10-10,14-20ημιχ.24-34,30-40 ΤΕΛΙΚΟ
    • ΜΓΣ Πανσερραϊκός (Καρυοφυλλάκη) Γέργος 12, Γκουτζουρέλας 8, Καπούλας 4, Γκέρης 2, Γκόγκας 2, Βαβούρης, Βαφειάδης, Δαμάσκος, Κατσούρας
    • ΑΟ Καβάλας (Αϊβαζίδης) Χατζησάβας 17 Σαουλίδης 10, Πετράκης 9, Δομβρίδης 2, Τεφτερίδης 2, Αϊβαζίδης, Βρασίδας, Μασμανίδης, Rahimi
ΠΗΓΗ: anexartitos.gr

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!