Μπάσκετ: Συμφωνία με έναν μαχητή! Ο Φώτογλου στον Πανσερραϊκό!

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού Κρι Κρι συνεχίζει να ενισχύει το δυναμικό της ομάδας με στοχευμένες επιλογές που υπέδειξε από την ανάληψη των καθηκόντων του το προπονητικό της επιτελείο, όντας πιστή πάντα στο δόγμα της για τη δημιουργία ενός νεανικού και ανταγωνιστικού συνόλου στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η πέμπτη λοιπόν κατά σειρά μεταγραφή από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου είναι γεγονός, αφού τη φανέλα με το κόκκινο λιοντάρι θα φοράει την επόμενη χρονιά ένας νέος, ταλαντούχος, αλλά και έμπειρος περιφερειακός παίκτης, ο Χαράλαμπος Φώτογλου (23 ετών, 1.94, small forward).

O Θεσσαλονικιός καλαθοσφαιριστής ξεκίνησε το μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του Άρη με τον οποίο κατέλαβε την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων το 2014.   Το 2015 εντάχθηκε στο δυναμικό της Αρετσούς λαμβάνοντας για πρώτη φορά μέρος στη Γ’ Εθνική, ενώ τα επόμενα 3 χρόνια ανήκε στους  Ικάρους. Πέρυσι αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική στο Στρατώνι και σε 21 παιχνίδια αναδείχθηκε 4ος σκόρερ της ομάδας του πετυχαίνοντας 183 πόντους (8,7 μ.ο.) με 18 τρίποντα. Ωστόσο, ο καλαθοσφαιριστής Φώτογλου που διακρίνεται για τη μαχητικότητά του και στις δύο πλευρές του γηπέδου, «τελειώνει δουλειές» που δεν απεικονίζονται στα στατιστικά δεδομένα και, σε συνδυασμό με την προσωπικότητά του, χαρακτηρίζεται ως «παίκτης ομάδας»!

Μπάμπη, καλωσόρισες στην ομάδα μας! Σου ευχόμαστε μια καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!