Παρουσιάστηκε η συνεργασία των ΚΔΑΠ της ΚΕΔΗΣ με τον ”ΜΓΣ Πανσερραϊκός”

Ο σύλλογος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, προχώρα σε ακόμη μία σημαντική συνεργασία με την τοπική κοινωνία, δείχνοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον του, για την πρόοδο των νεαρών παιδιών της πόλης, σε συνδυασμό με τον αθλητισμό. Η κυψέλη αθλητισμού και πολιτισμού των «κόκκινων», δίνει ώθηση στις οικογένειες με παιδιά, που επιθυμούν να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον χρόνο τους, εκτός σχολείου, μέσα απο την συνεργασία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.)

Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κα. Χρυσάνθη Παλλάζη, ο πρόεδρος του ”ΜΓΣ Πανσερραϊκός” κ. Τάσος Παναγιώτου και ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Γιάννης Δεσποτίδης, παρουσίασαν την συνεργασία αυτή και αναφέρθηκαν ευρύτερα, σε θέματα σχετικά με τις εγγραφές και την λειτουργία των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της ΚΕΔΗΣ, την σημασία της συνεργασίας του Δήμου με τον Σύλλογο του ερασιτέχνη Πανσερραϊκού καθώς και την λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών υπο την ευθύνη του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού.

Σύντομα θα ανακοινωθούν αναλυτικά, οι λεπτομέρειες και οι συνολικές παροχές προς τα παιδιά, όπου οι γονείς τους θα επιλέξουν τα ΚΔΑΠ της ΚΕΔΗΣ και την συνεργασία με τον Πανσερραϊκό, ενώ αυτό που εκφράστηκε ως δεδομένο, είναι οτι με την εγγραφή, που ισχύει μέχρι της 5 Αυγούστου, το κάθε παιδί θα πάρει ένα ποδήλατο, προσφορά του συλλόγου των «Λιονταριών» και του δήμου Σερρών.

Δείτε στο video τις δηλώσεις απο την Σ/Τ:

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εγγραφή των παιδιών πατήστε ΕΔΩ

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!