Ποδηλασία: Δείτε το βίντεο από το καλοκαιρινό camp του Πανσερραϊκού

Κάθε χρόνο, το τμήμα ποδηλασίας παιδιών του Πανσερραϊκού, πραγματοποιεί καλοκαιρινό camp στις κορυφές των Σερρών, με τα «Λιονταράκια» μας να προπονούνται μέσα στην φύση και να ανακαλύπτουν υπέροχες διαδρομές.

Ανάλογες στιγμές θέλει να ζήσει το τμήμα ποδηλασίας παιδιών του Πανσερραϊκού, όπως το καλοκαιρινό camp που διεξάγεται κάθε χρόνο. Τα «Λιονταράκια» έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τρεις ημέρες στο βουνό και να προπονηθούν στην φύση, με όλα τα… εμπόδια μπροστά από τις ρόδες τους.

Με την επίβλεψη δύο προπονητών οι αθλητές μας διδάχθηκαν και εκπαιδεύτηκαν σε ποδηλατικές δεξιότητες, καθώς επίσης έμαθαν από κοντά την ομορφιά του να κάνεις αγωνιστική ποδηλασία μέσα στη φύση. Ανακάλυψαν διαδρομές του δάσους Λαϊλιά,,σε υψόμετρο 1600 μέτρων, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους στα φυσικά εμπόδια (ανώμαλος δρόμος, δέντρα, βράχους, ανηφόρες, κατηφόρες).

Αυτές τις στιγμές θέλουν να ξαναζήσουν τα «Λιονταράκια» της ποδηλασίας μας καθώς είναι εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν να προπονηθούν και να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο, αλλά θα τους μείνουν χαραγμένες στις μνήμες τους.

Δείτε το βίντεο από το καλοκαιρινό camp του Πανσερραϊκού:

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!