Ποδηλασία-Τρίαθλο: Επιτυχίες και στο πρωτάθλημα ατομικής χρονομέτρησης ΕΠΣΜΑΘ

Πλούσια αγωνιστική δράση για το τμήμα ποδηλασίας και τριάθλου του Πανσερραϊκού ΜΓΣ σε ακόμα μια θερινή διοργάνωση, αυτή του πρωταθλήματος ατομικής χρονομέτρησης Μακεδονίας-Θράκης ΕΠΣΜΑΘ όπου η Σερραϊκή ομάδα συμμετείχε με συνολικά 13 αθλητές:
– στην κατηγορία μινι μικρα αγόρια
1η θέση και πρωταθλητής Μακεδονίας Θράκης ο Νακου Χαράλαμπος
2η θέση ο Ιωαννιδης Χριστόφορος
3η θέση ο Καραγιαννίδης Παύλος
6η θέση ο Βαρωσης Γιώργος
Κορίτσια 3η θέση η Νακου Μυρτώ
– στην κατηγορία μινι μεγάλα Αγόρια
2η θέση ο Θεοδωρίδης Νικολαος
Κορίτσια 3η θέση η Νακου Ζωη
– στην κατηγορία Παμπαιδες
12η θέση ο Φιλιππίδης Ιωάννης
– στην κατηγορία παγκορασιδες
4η θέση η Βασιλική Κυριαζη
– στην κατηγορία γυναικών elite
5η θέση η Φωτεινή Κυριαζή
-στην κατηγορία masters B
3η θέση ο Giorgos Kiriazhs
5η θέση ο Απόστολος Χαϊτίδης
6η θέση ο Alexandros Karagiannidis
Στο πρωτάθλημα δρομου αντοχής Μακεδονίας Θράκης που διεξήχθη στο Κιλκις, ο Γιώργος Κυριαζής κατετάγη 8ος στην κατηγορία masters Β, με την πολύτιμη βοήθεια του αθλητή μας Αναστάσης Σαριτζόγλου που τον συνεδραμε σε ολο τον αγωνα με το αυτοκίνητο συνοδείας.
Η αθλητρια μας Ευαγγελία Δούμα μετά από εξαιρετική επίδοση κατετάγη 1η γυναίκα στον αγώνα τριαθλου TriMore Sport Events Kastoria 2022 στην half Ironman απόσταση.
Οι extreme athletes της ομάδας μας Γιάννης Τουτκας και Ραφαήλ-Νίκος Τσαντσάνης συμμετείχαν στον αγώνα Enduro Greek Series KRAVARA ENDURO MTB 2022 του πρωταθλήματος Enduro Greek Series.

Ο Γιάννης Τουτκας με εξαιρετική εμφάνιση, κατετάγη 8ος στην κατηγορία under 21, ενώ ο Ραφαηλ Τσαντσανης λόγω μιας ατυχίας δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα και του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και γρήγορη επάνοδο στα μονοπάτια.
Να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς Ροδιά – Παιδικός Σταθμός , Καλύτερος, Μαγικός Πλανήτης , Κλειδομάνια 177 Street Σέρρες , Ποδήλατα Λαζαρίδης – Podilata Lazaridis, Keramidaris Marine , @volterra , Καθ’ οδόν και τον Γατίδης Fresh που προσέφερε για άλλη μια φορά το γευμα αποκατάστασης των αθλητών μας.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!