Ποδηλασία-Τρίαθλο: Καλοκαιρινό ποδηλατικό camp 26-29 Αυγούστου στον Λαϊλιά!

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το ποδηλατικό τμήμα του Πανσερραϊκού Μ.Γ.Σ. διοργανώνει στις 26-29 Αυγούστου (3 νύχτες ) καλοκαιρινό camp στην τοποθεσία καταφύγιο Λαϊλιά Σερρών σε υψόμετρο 1.600μ.

Το camp απευθύνεται σε ποδηλάτες από 6 χρονών μέχρι την κατηγορία εφήβων. Σκοπός του τριημέρου είναι η εκμάθηση τεχνικών και ποδηλατικών δεξιοτήτων, τακτικών που θα μπορούσε να ακολουθήσει ένας αθλητής κατά την διάρκεια ενός αγώνα, βελτίωση της αντοχής και της δύναμης καθώς και ικανότητας επιδιόρθωσης βλαβών που μπορεί να προκληθούν σε ένα ποδήλατο.

Οι αθλητές θα φιλοξενηθούν στον ξενώνα του καταφυγίου στον Λαϊλία Σερρών σε δωμάτια των 3 ή 6 κλεινών. Στη διαμονή περιλαμβάνεται πλήρης διατροφή 3 γεύματα + δεκατιανό .

Το camp θα διεξαχθεί υπό την επίβλεψη των προπονητών Μήττα Θωμά και Σουγιουτζόγλου Mιχάλη .

Λόγω των συνθηκών όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στο camp υποχρεωτικά θα πρέπει προηγουμένως να παρουσιάσουν κατά την άφιξη τους στο καταφύγιο αρνητικό rapid test.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 6948051477 κ. Ιωαννίδης Παρίσης, έφορος ποδηλατικού τμήματος.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!