Ποδόσφαιρο:Οι Ακαδημίες του Πανσερραϊκού και η Ακαδημία «Σέρρες ’85» ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Ανακοίνωση:

Η Διεύθυνση των ακαδημιών του Πανσερραϊκού, ανακοινώνει την συμφωνία ενσωμάτωσης, της ακαδημίας υψηλών προδιαγραφών «Σέρρες ’85», με την ΄΄PANSERRAIKOS F.C. – ACADEMY΄΄.

Οι «κόκκινες» Ακαδημίες προχωρούν δυναμικά, αναβαθμίζοντας με την συμφωνία αυτή, το ποδοσφαιρικό μέλλον της περιοχής μας και ευρύτερα της Βόρειας Ελλάδας, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για τα παιδιά, που επιθυμούν να ψυχαγωγηθούν, να αθληθούν και να κάνουν καριέρα στο ποδόσφαιρο.

Οι ατυχείς προκλήσεις που δημιουργεί η πανδημία της Covid-19, υποχρεώνει την ΠΑΕ Πανσερραϊκός και τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός να δημιουργήσουν ένα νέο και ασφαλές αθλητικό μονοπάτι, με ποιότητα, όπως πορεύτηκε μέχρι τώρα ο ενιαίος σύλλογος μας και η ακαδημία «Σέρρες ’85». Προσκαλούμε ξανά το Σερραϊκό κοινό να εμπιστευτεί την προοπτική, την τεχνογνωσία και την οργάνωση που προκύπτει από τη νέα συνεργασία μας, προς όφελος των νεαρών αθλητών.

Νέος υπεύθυνος προγραμματισμού και οργάνωσης όλων τμημάτων υποδομής της ανανεωμένης PANSERRAIKOS F.C. – ACADEMY΄΄ είναι ο κ. Οδυσσέας Δαρνάκας.

Καλή επιτυχία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!