Ποδόσφαιρο: Marcos Pinto ένας πρωταθλητής από την Αργεντινή στον Πανσερραϊκό!

Η Διοίκηση του Πανσερραϊκού, ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή Marcos Ariel Pinto. Καλωσορίζουμε στα «λιοντάρια», έναν ικανότατο παίκτη με χαρακτήρα νικητή, που έρχεται στις Σέρρες για να πανηγυρίσουμε την άνοδο μας, στην Super League!

La gerencia de Panserraikos anuncia la adquisición del futbolista argentino Marcos Ariel Pinto. Damos la bienvenida a los “leones”, un jugador muy capaz con un personaje ganador, que viene a Serres para celebrar nuestro ascenso, ¡en la Super League!

Μίνι Βιογραφικό:

# Ο Marcos Ariel Pinto είναι γεννημένος στις 25/1/1994 στην Formosa της Αργεντινής και αγωνίζεται με επιτυχία, σε όλη την αριστερή πλευρά, ενώ με το ταλέντο του, αποδίδει ικανοποιητικά και ως κεντρικός αμυντικός ή ως αμυντικός μέσος. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στις ακαδημίες της Lanus, όπου έκανε και τις πρώτες του επαγγελματικές εμφανίσεις στην ομάδα από το Buenos Aires, κατακτώντας το Copa Sudamericana 2013, το πρωτάθλημα Apertura 2016 και το Super Copa 2017, ενώ συμμετείχε και στην πορεία μέχρι τον τελικό του Copa Libertadores, όπου η «Granate» ήταν φιναλίστ. Στα 26 του χρόνια έχει δυο σημαντικά περάσματα στην πρώτη κατηγορία του Αργεντίνικου πρωταθλήματος, ως δανεικός στις ομάδες της San Martin και της Temperley, ενώ την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε ως ελεύθερος στην Barracas Central, ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Ο Marcos Pinto, έχει 10 διεθνείς συμμετοχές με την φανέλα της χώρας του και 1 γκολ, αγωνιζόμενος στα πρωταθλήματα Λατινικής Αμερικής στα κλιμάκια U15 και U17, ενώ το 2011 έφτασε μέχρι την φάση των ‘’16’’ στο Παγκόσμιο Κύπελλο U17 στο Μεξικό.

Δείτε το βίντεο με τα κατορθώματα του Αργεντίνου άσσου:

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!