Χάντμπολ Ανδρών: Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ. 20-23 Πανόραμα Θεσσαλονίκης

ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 20-23

Ο Πανσερραϊκός λύγισε στο φινάλε της αναμέτρησης με το Πανόραμα και αποχαιρέτησε την φετινή διοργάνωση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, με ήττα κόντρα στους Θεσσαλονικείς με σκορ 23-20.
Η Σερραϊκή ομάδα, ταλαιπωρήθηκε ξανά απο απουσίες και τραυματισμούς τεσσάρων παικτών αλλά προσπάθησε μέχρι το τέλος να είναι ανταγωνιστική και να παλέψει με πάθος για τη νίκη. Ο αγώνας μέχρι και τρια λεπτά πριν την λήξη, ήταν ισοπάλος με τα «λιοντάρια» να χάνουν στις λεπτομέρειες, απο έναν αντίπαλο που έδειξε ψυχραιμία στις τελευταίες επιθέσεις και πήρε στο φινάλε τη νίκη στο ΔΑΚ Σερρών.
Ο αρχηγός την ομάδας χάντμπολ του Πανσερραϊκού Αλέξανδρος Φουντουκίδης δήλωσε:
” Θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο στους συναθλητές μου, στους προπονητές και στην διοίκηση. Δεν θα σταθώ στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, τα έχει αυτά ο αθλητισμός, αλλά στην ψυχή που καταθέτουν όλοι μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι αυτήν την ψυχή να την έχουν απο την αρχή της αθλητικής τους σταδιοδρομίας οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες και βάζοντας στόχους να τους πετυχαίνουν. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανοράματος. Έπαιξαν πολύ δυνατά και τους εύχομαι καλή συνέχεια στην πορεία του πρωταθλήματος. Να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο μας που ήταν για ακόμα μια φορά δίπλα μας και μας στήριξε”

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!