Χάντμπολ Ανδρών: Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ 35-27 Άρτα Handball

Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ 35-27 Άρτα Handball

Η ομάδα ανδρών του Πανσερραϊκου Μ.Γ.Σ. στο χάντμπολ πανηγύρισε τη νίκη, κόντρα στην Άρτα Handball, με σκορ 35-27, στο ΔΑΚ Σερρών για την 2η αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας, της Β’ Φάσης του 2ου ομίλου (1-4)

 

Για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ο Πανσερραϊκός πέτυχε την πρώτη του νίκη για την Β’ Φάση και τον 2ο όμιλο, για τις θέσεις 1-4. Τα «λιοντάρια» μετά την ισοπαλία με την Δράμα, κατάφεραν σε ένα δύσκολο ματς, να επικρατήσουν της Άρτας και να διατηρήσουν έτσι, ζωντανές τις ελπίδες τους για την κατάκτηση μιας προνομιούχου θέσης.

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για την Σερραϊκή ομάδα, που με την βοήθεια της κερκίδας, όλοι μαζί πανηγύρισαν στο φινάλε την σπουδαία νίκη.

Την επόμενη εβδομάδα στις 12/3 τα «λιοντάρια» αγωνίζονται κόντρα στον Φέρωνα Βέροιας που έχει δυο νίκες σε αυτή την φάση.

Πριν απο την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, σε ένδειξη πένθους και στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού και της Άρτας, είχαν φροντίσει να μεταφέρουν και με τον δικό τους τρόπο το κοινωνικό μήνυμα για την άδικη απώλεια, τόσων ψυχών.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!