Χάντμπολ Ανδρών: Πόντιοι Κιλκίς 23-23 Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ

Πόντιοι Κιλκίς 23-23 Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ

Η ομάδα ανδρών του Πανσερραϊκου Μ.Γ.Σ. στο χάντμπολ πανηγύρισε τη νίκη, κόντρα στον Μακεδόνα, με σκορ 47-20, στο ΔΑΚ Σερρών για την 6η αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας, στον 2ο Όμιλο του Α’ Υποομίλου

Για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής ο Πανσερραϊκός στο ντέρμπι κορυφής με τους Πόντιους Κιλκίς πάλεψε για μια ακόμη νίκη αλλά οι δυο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία.

Οι Σερραίοι ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε όλη την διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσαν να είχαν πάρει την νίκη. Σε συνδυασμό με τη νίκη στον πρώτο γύρο, το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό για τον Πανσερραϊκό, που φορτσάρει για την Β’ Φάση.

Για την 8η αγωνιστική η Σερραϊκή ομάδα έχει ρεπό και θα αντιμετωπίσει στις 21/1 στις 17:00 την Γυμναστική Ένωση Δράμας, στο ΔΑΚ Σερρών.

Διαιτητές: Μαυρίδης-Τομίδης

Τα Δίλεπτα: 8-5 , Πέναλτυ : 4/4, 2/1

ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ: Κ.Βαλής, Γ.Βαλής, Κυρμανίδης, Τσιφτσής, Μωϋσίδης, Καλαϊτζής 1, Τσαχουρίδης, Κουσίδης 5, Τσιβιντζέλης 4, Σαλαβασίδης 9, Κωστελίδης, Ευαγγελόπουλος, Κωστόπουλος 4.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Παπαδόπουλος , Στεργίδης, Αρβανιτίδης , Καραγιάννης 2, Παυλής, Φουντουκίδης, Πέρρος 2, Τσέλιος 1, Καρπουχτσής , Φωτιάδης 6, Καραγιαννάκης 2, Βραμπάκης , Χατζηδήμος, Μαργαρίτης, Ντάμαρης 3, Τσακμακίδης 7.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!