Χάντμπολ Αντρών: Πάτησε παρκέ ο νεανικός Πανσερραϊκός!

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Β’ Εθνική έχει ξεκινήσει ο Πανσερραϊκός, που διαθέτει νεανικό ρόστερ, με παίκτες προερχόμενους, κυρίως, από τις Ακαδημίες του. Η ομάδα των Σερρών φιλοδοξεί να τερματίσει στις πρώτες θέσεις της B’ κατηγορίας.

Μετά από δύο εβδομάδες αερόβιας και αναερόβιας προετοιμασίας στους εξωτερικούς χώρους, τα λιοντάρια μπήκαν στο Κλειστό της Κοιλάδας μας. Υπό τις οδηγίες του προπονητή μας κ. Κώστα Αλεξιάδη και του βοηθού προπονητή κ. Κώστα Μαργαρίτη  ξεκίνησε και επίσημα στο παρκέ η προετοιμασία για την  αγωνιστική σεζόν 2020-2021, ακολουθώντας με υπευθυνότητα τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Κώστας Αλεξιάδης:

«Φέτος, ο Πανσερραϊκός προχώρησε σε μια ανανέωση στο ρόστερ του επιδιώκοντας να βάλει τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Οι αθλητές, που προέρχονται κατά βάση από τις ακαδημίες μας και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό, είναι μικροί ηλικιακά, αλλά με πολύ όρεξη για δουλειά. Φυσικά, και ο βασικός κορμός μας θα αποτελείται από έμπειρους παίκτες, όπως οι Πάνος Τσέλιος, Δημήτρης Μόσχογλου, Μίλτος Αρβανιτίδης, Ξενοφών Τσίτος, Ευθύμης Νταμάρης, Χρίστος Μαργαρίτης, Παύλος Σουρβίνος κ.ά., οι οποίοι σε συνεργασία με τους νεαρούς μας παίκτες θα συνθέσουν μια ισχυρή ομάδα. Αγωνιστικά ο βασικός στόχος μας είναι να είμαστε στις πρώτες θέσεις στην κατηγορία και έπειτα να κοιτάξουμε και ψηλότερα.

Ωστόσο, είναι λίγο νωρίς ακόμα να μιλάμε για στόχους, καθώς δεν γνωρίζουμε ποιές ομάδες θα είναι τελικά στον όμιλό μας, αλλά ούτε και τη δυναμική των ρόστερ
τους. Θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα μετά και την κλήρωση του Πρωταθλήματος, καθώς η πανδημία δημιούργησε πολλά προβλήματα και θα έχουμε αρκετές αλλαγές.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις πρώτες ημέρες. Οι αθλητές μας επέστρεψαν γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι να αρχίσουμε άμεσα τις προπονήσεις κάτι που με ικανοποίησε σε υψηλό βαθμό. Να τονίσω επίσης ότι όλο το καλοκαίρι ήμασταν σε επαφή και πάντα υπήρχαν οδηγίες για ατομική ενδυνάμωση σε όλους τους αθλητές των τμημάτων μας»

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!