Δρομείς υγείας: Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα τη διαλειμματική υψηλής έντασης HIIT

Ένα πολύ ενδιαφέρον διαδικτυακό σεμινάριο διοργανώνει το τμήμα δρομέων υγείας του ΜΓΣ Πανσερραϊκού. Θέμα η διαλειμματική υψηλής έντασης HIIT που αποτελεί από τις ναυαρχίδες του τομέα της φυσικής κατάστασης στους αθλητές.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:

Το τμήμα Δρομέων υγείας ΜΓΣ Πανσερραϊκού σας προσκαλεί το Σάββατο 27/2 στις 18:00 σε ένα webinar που θα παρουσιάσει ο Ph. D. Τσαρτσαπάκης Ιωάννης Ε. ΔΙ. Π του ΤΕΦΑΑ Σερρών με θέμα τη διαλειμματική υψηλής έντασης HIIT.

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, έχει αποδειχθεί ότι για να αποδώσουν οι αθλητές σε υψηλές εντάσεις πρέπει να προπονούνται σε υψηλότερες εντάσεις. Τα τελευταία χρόνια η διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης HIIT έχει αποκτήσει μια εξέχουσα θέση στον τομέα της φυσικής κατάστασης και της υγείας, καθιστώντας της μάλιστα ως παγκόσμια προπονητική τάση.
Το προπονητικό μοντέλο ΗΙΙΤ έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό για την βελτίωση παραμέτρων που σχετίζονται με την αθλητική απόδοση καθώς και αποτελεσματικό για την βελτίωση διαφόρων παραμέτρων που σχετίζονται με την υγεία.

Πώς λειτουργεί το HIIT στον οργανισμό; Ποια είναι τα βασικά πρωτόκολλα της HIIT;
Σε ποια ένταση πρέπει να προπονείται ο αθλητής και άλλα πολλά μυστικά της διαλειμματικής προπόνησης υψηλής έντασης θα συζητήσουμε σε αυτή την διαδικτυακή μας συνάντηση.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!