Δρομείς υγείας: Μήνυμα ελπίδας μέσω του Μαραθωνίου αφιερωμένο στο Νοσοκομείο Σερρών & το έτος 2020 του Π.Ο.Υ

Στο δρόμο της αλληλεγγύης κινούνται για ακόμα μία φορά οι δρομείς υγείας του συλλόγου μας, που στηρίζουν τον αγώνα γιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου Σερρών και ευρύτερα της Νοσοκομειακής κοινότητας, όπου ο ΠΟΥ της αφιερώνει το έτος 2020. Μια τιμή απο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, προς όλους τους εργαζομένους που παλεύουν, για την ανάσχεση του κοροναϊού και παράλληλα μια εξέχουσα αφιέρωση απο την ομάδα μας, που δίνει ένα μήνυμα ελπίδας μέσω του ψηφιακού μαραθωνίου, αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Ο έφορος του τμήματος Γιώργος Θεοχάρης και ο αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο του Πανσερραϊκού μας, Απόστολος Βαφειάδης, θα συμμετάσχουν στην virtual έκδοση του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, τρέχοντας στον περιβάλλοντα χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι των δρομέων υγείας του «ΜΓΣ Πανσερραϊκός», έχουν έρθει σε συνεργασία με τη διοίκηση του νοσοκομείου και θα διανύσουν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 (09:00), την αυθεντική απόσταση των 42,195 χλμ, κάνοντας 44 στροφές γύρω από το νοσοκομείο (η κάθε στροφή είναι 960μέτρα).

Ο Γιώργος Θεοχάρης τονίζει στο μήνυμά του για αυτή την κίνηση: “Ο λόγος της συμμετοχής μας είναι συμπαράσταση προς όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές του κόσμου που δίνουν άνιση μάχη με τον ιό, αλλά και ένα μήνυμα ελπίδας σε όλους όσους νοσηλεύονται στις ΜΕΘ ή σε κάποια κλινική σε όλα τα νοσοκομεία του πλανήτη. Είναι μια μορφή στήριξης σε όλους αυτούς που δίνουν ο καθένας ξεχωριστά τον δικό του Μαραθώνιο με την ελπίδα να ζήσουμε σε έναν κόσμο πιο υγιή.”

Διαβάστε περισσότερα για την αφιέρωση του έτους 2020, στις νοσοκόμες, απο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας:

Year of the Nurse and the Midwife 2020

 

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!