Χάντμπολ Γυναικών: Η ανάγκη για “εκτόνωση” έρχεται με γυμναστική από το σπίτι (pics)

Το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του συλλόγου αφουγκράστηκε από την πρώτη στιγμή τη δυσκολία των συνθηκών που έχει επιφέρει η νέα έξαρση της πανδημίας, τονίζοντας ότι μέλημα όλων είναι η προστασία της δημόσιας υγείας.

Οι μέρες που διανύουμε διαβρώνουν τον αθλητισμό και την αγωνιστική δραστηριότητα αλλά στόχος πρέπει να παραμένει η διατήρηση της όρεξης των παιδιών και πώς θα επιστρέψουν υγιή στο γήπεδο. “Tο γενικό lockdown ήταν αναγκαίο κακό, ίσως μόνη λύση για να αντιμετωπιστεί αυτό το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί με το θέμα της πανδημίας του covid-19. Φυσικά, για τον αθλητισμό δεν είναι μόνο κακό, είναι καταστροφή. Σταματάει σχεδόν κάθε αγωνιστική και προπονητική δραστηριότητα.

Στόχος μας δεν πρέπει να είναι τίποτα άλλο από το να φέρουμε ξανά τα παιδιά στον αθλητισμό και να γεμίσουν όλα τα γήπεδα.” αναφέρουν στο μήνυμά τους οι άνθρωποι του τμήματος.

Η ελπίδα όμως δεν χάνεται, γι’αυτό και οι “Λιονταρίνες” γυμνάζονται καθημερινά από το σπίτι για να παρουσιαστούν έτοιμες κατά την επιστροφή στο γήπεδο, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Η διατήρηση της φόρμας είναι το ένα ζητούμενο όπως και η απαραίτητη “εκτόνωση” που έχουν ανάγκη τα παιδιά, κάτι για το οποίο φροντίζει να επιτευχθεί με το ειδικό πρόγραμμα που ετοιμάζει ο προπονητής, κ.Κώστας Μαργαρίτης.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!