Επίσημη ένταξη για τον Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκό & τον Μ.Γ.Σ.Π.-ΑμεΑ στο μητρώο της Γ.Γ.Α.

Οι διοικήσεις του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός και του Μ.Γ.Σ.Π.-ΑμεΑ, με χαρά ανακοινώνουν, την ιστορική ένταξη των συλλόγων μας, στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός αναγνώρισε 11 τμήματα κατά την εγγραφή του ενώ εκκρεμεί τυπικά ένα και ο Μ.Γ.Σ.Π.-ΑμεΑ αναγνώρισε και τα 5 τμήματα του, απο τις αντίστοιχες ομοσπονδίες, κατά την εγγραφή του.

Η Διοίκηση, οι έφοροι των τμημάτων και τα στελέχη του σωματείου κατέβαλαν αξιέπαινη προσπάθεια τους τελευταίους μήνες, ώστε ο ιστορικός Σερραϊκός σύλλογος, να πιστοποιηθεί επίσημα απο την πολιτεία και να αναγνωρίσει σχεδόν όλα τα αθλήματα που εκπροσωπεί, ολυμπιακά και μη, που ανήκουν στις ενταγμένες ομοσπονδίες απο την Γ.Γ.Α.

Ο σύλλογος μας, συνεχίζει πλέον και με τα νόμιμα κριτήρια της επίσημης πολιτείας, να οδηγεί τον Σερραϊκό αθλητισμό στον δρόμο των επιτυχιών, με την ανάπτυξη όλων των αθλημάτων που διατηρεί και την παρακαταθήκη των αθλητών κάθε ηλικίας, που αγωνίζονται με το εμβληματικό «Λιοντάρι της Αμφίπολης».

Η επιτυχία αυτή, αποτελεί συνέχεια της ένταξης του Πανσερραϊκού Μ.Γ.Σ. στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πολυαθλητικών Συλλόγων (EMCA) και μας κατατάσσει βάσει των επίσημων εγγραφών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στους 10 σημαντικότερους πολυ-αθλητικούς συλλόγους της χώρας και τον πρώτο στην Ελληνική Περιφέρεια. Παράλληλα, η εγγραφή του Μ.Γ.Σ.Π.-ΑμεΑ στο αθλητικό μητρώο αναγνωρίζει και δυναμώνει τις προσπάθειες των μελών μας για κοινωνικής προσφορά μέσω του αθλητισμού, που όμοια της δεν συναντάται απο κανέναν ιστορικό πολυαθλητικό σύλλογο της χώρας μας. Σύντομα, ευελπιστούμε να αναγνωριστούν το δημοφιλές τμήμα των Δρομέων Υγείας και το καινοτόμο τεχνολογικά της Αθλητικής Ρομποτικής.

Αναλυτικά τα αθλήματα που κατέχουν την ειδική αθλητική αναγνώριση:

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός

Κολύμβηση, Υδατοσφαίριση, Χιονοδρομία, Χόκεϋ επι πάγου, Χειροσφαίριση, Καλαθοσφαίριση, Καλλιτεχνική Κολύμβηση, Τεχνική Κολύμβηση, Τρίαθλο, Ποδηλασία, Πετοσφαίριση

Μ.Γ.Σ.Π.-ΑμεΑ

Στίβος, Κολύμβηση, Μπότσια, Άρση βαρών σε πάγκο και μπάσκετ με αμαξίδιο

 

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!