Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Διεθνής εκπροσώπηση απο Αγραφιώτη-Δαμπάλη-Καραμανίδου!

Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για το τμήμα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στους τελικούς αγώνες World Series, που πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας.

Η αθλήτρια του Πανσερραικού μας, Ζωή Αγραφιώτη συμμετείχε με την Εθνική ομάδα γυναικών στο αγώνισμα του combo και του highlight, όπου κατέκτησε την 1η και την 2η θέση αντίστοιχα.

Αυτό το event, ήταν η τελική πρόβα για τους αγώνες που ακολουθούν, καθώς η Αγραφιώτη, θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Ελλάδας, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών της Βουδαπέστης στις 17-25 Ιουνίου και στη συνέχεια στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών της Ρώμης, στις 11-15 Αυγούστου.

Επιτυχία σημείωσαν και οι αθλήτριες μας Θάλεια Δαμπάλη και Εστέλλα Καραμανίδου, που συμμετείχαν στο international artistic swimming cup – Hellas open που πραγματοποιήθηκε επίσης στο ΟΑΚΑ.

Τα κορίτσια κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο ελεύθερο ντουέτο, παρόλο που ήταν οι μικρότερες ηλικιακά, από όλους τους συμμετέχοντες! Η Δαμπάλη κατέκτησε την 3η θέση στο τεχνικό σολο (1η στην ηλικία της) και η Καραμανίδου κατετάγη 7η στο ελεύθερο Σόλο (1η στην ηλικία της).

Τα δύο κορίτσια παραμένουν στην Αθήνα, για το καμπ Εθνικής κορασίδων μέχρι της 28 Μαΐου, καθώς με την εθνική ομάδα θα εκπροσωπησουν τη χώρα μας και φυσικά το σωματείο του Πανσερραϊκού μας, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κορασίδων που θα γίνει 28-31 Ιουλίου στη Γαλλία και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κορασίδων που θα γίνει 9-13 Αυγούστου στην Αμερική (Charlotte N. C.).

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!