Μπάσκετ ανδρών:Η Κρι Κρι ανανεώνει τη συνεργασία της με τον Πανσερραϊκόγια 4η χρονιά!

Η σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, αναγνωρίζοντας τη σπουδαία συμβολή του Πανσερραϊκού στην αθλητική και πολιτιστική ζωή του τόπου, προχωράει με μεγάλη χαρά στην ανανέωση της συνεργασίας της με το αθλητικό Σωματείο για 4η συνεχόμενη χρονιά!

        Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος, δήλωσε σχετικά: «Από την έναρξη της συνεργασίας μας την αγωνιστική σεζόν 2017-2018, όπου και τοποθετήθηκε το όνομα της εταιρείας δίπλα στο ιστορικό όνομα του Πανσερραϊκού, νιώθουμε μεγάλη περηφάνια για την ιδιαίτερη ανοδική πορεία του Συλλόγου, τόσο ως προς τα τμήματα των Ακαδημιών όσο και ως προς την ανδρική ομάδα, η οποία κατάφερε μάλιστα την περασμένη σεζόν να λάβει το εισιτήριο ανόδου στη Β΄ Εθνική κατηγορία. Για εμάς στην Κρι Κρι αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα η επιβράβευση της προσπάθειας και η ενθάρρυνση της νέας γενιάς για ενασχόληση με τον αθλητισμό. Ελπίζουμε η ανανέωση της συνεργασίας μας να συμβάλει στο μέγιστο δυνατό βαθμό στην επίτευξη των στόχων του Πανσερραϊκού Κρι Κρι και τη νέα χρονιά, γεμίζοντας όλους μας με ακόμα μεγαλύτερη υπερηφάνεια.»

        Ο γενικός έφορος και ιατρός της ομάδας Δρ. Θάνος Μηλούσης, δήλωσε για τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας: «Από την πρώτη στιγμή επιδιώξαμε να οικοδομήσουμε με την Κρι Κρι μια μακρόπνοη σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης που θα παράγει αμοιβαία επωφελή αποτελέσματα με άξονα την προσφορά στον αθλητισμό και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο του νομού Σερρών. Η υποστήριξη της μεγάλης αυτής εταιρείας στην ομάδα μάς τιμά ιδιαίτερα και ενισχύει σημαντικά όχι μόνο την προσπάθεια, αλλά και την προσήλωση να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουμε θέσει εξαρχής με τους συνεργάτες μου. Τα δυο μεγάλα brand names του τόπου μας στον αθλητισμό και στην επιχειρηματικότητα συνεχίζουν να περπατούν χέρι-χέρι με εντιμότητα, αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά για να φθάσουν ακόμη υψηλότερα την αγαπημένη ομάδα των απανταχού Σερραίων φιλάθλων. Τα μέλη της μεγάλης οικογένειας των «λιονταριών» είναι ήδη περήφανα για όσα έχει πετύχει σε όλα τα επίπεδα με τη βοήθειά σας ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι μέσα σε αυτή την τριετία και για το λόγο αυτό σας ευχαριστούν θερμά!»     

 

Λίγα λόγια για την ΚΡΙ ΚΡΙ:

Η εταιρεία Κρι Κρι είναι μια κερδοφόρα εξαγωγική γαλακτοβιομηχανία που κατέχει σαν μάρκα τη δεύτερη θέση σε όγκο στην ελληνική αγορά γιαουρτιού και παγωτού. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι παραμένει πιστή στο όραμά της από γενιά σε γενιά να παράγει γιαούρτια, γάλα και παγωτά και να προσφέρει στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή απολαυστικές αυθεντικές γεύσεις που χαίρουν της προτίμησης των καταναλωτών. Οι αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με το μεράκι αλλά και τη τεχνογνωσία της 100% Ελληνικής Γαλακτοβιομηχανίας, με έδρα τις Σέρρες, καθιστούν την εταιρεία ως έναν από τους πιο καθιερωμένους «παίκτες» του κλάδου.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

 krikri.gr, facebook.com/krikri.gr, instagram.com/krikri.gr

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!