Μπάσκετ Ανδρών: Ο Δημήτρης Μάντζιος στους κορυφαίους της 13ης Αγωνιστικής!

Μετά και την ολοκλήρωση της 13ης στροφής του φετινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, η γνωστή ιστοσελίδα «basketblog.gr» παρουσιάζει τις εκτιμήσεις της, για τους κορυφαίους παίκτες της 13ης αγωνιστικής, με τον Δημήτρη Μάντζιο του Πανσερραϊκού STIHL να ξεχωρίζει.

Ο Δημήτρης Μάντζιος του Πανσερραϊκού STIHL, έχει επιλεχθεί απο τους συντάκτες της ιστοσελίδας ως ένα απο τους κορυφαίους της ιστοσελίδας.

Δημήτρης Μάντζιος – Πανσερραϊκός STIHL

Μπορεί σε μια πρώτη ματιά, η στατιστική απεικόνιση της παρουσίας του στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του, του Πανσερραϊκού, να μην προκαλεί απαραίτητα θαυμασμό και παροξυσμό, αλλά η αλήθεια είναι πως χωρίς τον Δημήτρη Μάντζιο οι Σερραίοι σε καμία περίπτωση δεν θα είχαν αποδράσει από τη Θεσσαλονίκη και την έδρα της Γέφυρας στο νήμα. 

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος αθλητής ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του αλλά και ο δεύτερος της συνάντησης γενικότερα με 13 πόντους αλλά και ένα εύστοχο τρίποντο, με την μεγάλη του παρουσία επιθετικά, όπου πέτυχε το 22% των πόντων του, να βοηθάει τον Πανσερραϊκό να παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης του 4ου ομίλου μετά από ένα τρομερής αξίας διπλό κόντρα στο ενδεχομένως φαβορί του γκρουπ.

Στατιστικά 2022-2023: 88 πόντοι συνολικά – 8 πόντοι κατά μέσο όρο

Οι υπόλοιποι αθλητές που ξεχώρισαν απο τους συντάκτες, της γνωστής ιστοσελίδας είναι οι παρακάτω:

* Πέτρος Μελισσαράτος – Μίλωνας

* Πάνος Καλδής – ΝΕΟΛ 

* Ανδρέας Κανονίδης – ΑΟΠΦ

* Κωνσταντίνος Κακαρούδης – Σταυρούπολη

 

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!