Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ Μ.Γ.Σ. είναι παρών στον αγώνα ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου!

#IAmAndIWill #WorldCanserDay

Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου: Μια κορυφαία διεθνής ημέρα ευαισθητοποίησης

Σ αυτό τον αγώνα ο Μ. Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ είναι παρών !

Η Παγκόσμια Ημέρα του Καρκίνου κάθε 4 Φεβρουαρίου είναι η παγκόσμια ενωτική πρωτοβουλία με επικεφαλής την Ένωση Διεθνούς Ελέγχου Καρκίνου (UICC).

Αυξάνοντας την παγκόσμια ευαισθητοποίηση , βελτιώνοντας την εκπαίδευση και καταλύοντας προσωπικές, συλλογικές και κυβερνητικές δράσεις , εργαζόμαστε μαζί για να φανταστούμε έναν κόσμο όπου σώζονται εκατομμύρια θανάτων από καρκίνο που μπορούν να προληφθούν και η πρόσβαση σε θεραπεία και φροντίδα για καρκίνο που σώζει ζωή είναι ίση για όλους ποιος είσαι ή πού ζεις.

H ​​Παγκόσμια Ημέρα του Καρκίνου Δημιουργήθηκε το 2000, έχει εξελιχθεί σε ένα θετικό κίνημα για όλους, παντού για να ενωθεί με μια φωνή για να αντιμετωπίσει μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις μας στην ιστορία.

Κάθε χρόνο, εκατοντάδες δραστηριότητες και εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο, συγκεντρώνοντας κοινότητες, οργανισμούς και άτομα σε σχολεία, επιχειρήσεις, νοσοκομεία, αγορές, πάρκα, αίθουσες κοινότητας, χώρους λατρείας – στους δρόμους και στο διαδίκτυο – ενεργώντας ως ισχυρή υπενθύμιση ότι όλοι έχουμε να παίξουμε ρόλο στη μείωση του παγκόσμιου αντικτύπου του καρκίνου

Το φετινό θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας για τον Καρκίνο,

«Εγώ είμαι και θέλω» ,

αφορά όλους εμάς και τη δέσμευσή μας να δράσουμε. Πιστεύουμε ότι μέσω των θετικών μας δράσεων, μπορούμε να επιτύχουμε μαζί τον στόχο της μείωσης του αριθμού των πρόωρων θανάτων από καρκίνο και μη μεταδοτικές ασθένειες κατά το ένα τρίτο έως το 2030.

Ελάτε μαζί μας στις 4 Φεβρουαρίου,
Mιλήστε και υπερασπιστείτε έναν κόσμο χωρίς καρκίνο.

Η ώρα μας να δράσουμε είναι τώρα.!

Μην υποτιμάτε ποτέ τη δύναμη της συνεργασίας και της συλλογικής δράσης για να σώσετε ζωές.

Ποιος είσαι και τι θα κάνεις στις 4 Φεβρουσαρίου ? Μιλήστε ,σηκωθείτε και αναλαβετε δράση!

https://www.worldcancerday.org/about-us

Δείτε λιγότερα

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!