Ποδηλασία: Ο απολογισμός για τη φετινή αγωνιστική χρονιά

Το 2020 θα μείνει χαραγμένο στις μνήμες όλων, καθώς από την αρχή της χρονιάς και συγκεκριμένα από τα τέλη Φεβρουαρίου, εμφανίστηκε στην ζωή μας η πανδημία του «Covid-19», που μας άλλαξε κυριολεκτικά την ζωή. Δέκα μήνες μετά και μετρώντας ήδη ένα ολικό «Lockdown» για 2.5 μήνες, έκτακτα μέτρα σε πολλές περιοχές αλλά και ένα δεύτερο «Lockdown» να ανακοινώνεται τις επόμενες μέρες, το τμήμα ποδηλασίας του Πανσερραϊκού κάνει τον δικό του απολογισμό για τη φετινή αγωνιστική χρόνια.

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό για τη φετινή αγωνιστική χρονιά και για την εξέλιξη της ομάδας ένα μπορούμε να πούμε……… το δυναμικό που έχει αναπτύξει αυτή η ομάδα και ιδιαίτερα στις μικρές κατηγορίες, εξασφαλίζει όχι μόνο την συνέχιση της πορείας της αλλά και την επάξια αντιπροσώπευση της σερραϊκής ποδηλασίας σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ο Πανσερραϊκός μέσα από τη συστηματική δουλειά της διοίκησης , των προπονητών , των χορηγών, των αθλητών, αλλά και την πολύτιμη στήριξη των γονιών έχει αυτή τη στιγμή έναν μεγάλο αριθμό μικρών αθλητών που είναι έτοιμοι να φορέσουν το λιοντάρι του Πανσερραϊκού στο στήθος τους και να αγωνιστούν για την αγαπημένη τους κόκκινη φανέλα.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!