Δρομείς Υγείας:Το «Serres Ultra Trail 86 km» καλωσορίζει τον πρόεδρο του μπασκετικού Ολυμπιακού Π. Αγγελόπουλο!

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, θα τιμήσει την πόλη μας και την ομάδα μας, καθώς αποδέχτηκε την πρόταση του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός για να συμμετέχει στον αγώνα «Serres Ultra Trail 86km».

Ο κ. Αγγελόπουλος, είναι ο ένας εκ των δυο ιδιοκτήτων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αφού μαζί με τον αδελφό του Γιώργο, βρίσκονται για παραπάνω απο μια δεκαετία στην διοικητική κορυφή της «ερυθρόλευκης» ομάδας μπάσκετ.

Το τριήμερο 16-18 Απριλίου, αν το επιτρέψει η πανδημία του κορωνοϊού, θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες ο αγώνας, «Serres Ultra Trail 86km».

Η αγάπη του μεγαλομετόχου της «Ερυθρόλευκης» ΚΑΕ για τους αγώνες δρόμου, είναι γνωστή, με τον ίδιο να απαντάει θετικά στην πρόσκληση του εφόρου, Γιώργου Θεοχάρη και θα δώσει το παρών στον αγώνα.

Ο έφορος του τμήματος δρομέων υγείας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός, Γιώργος Θεοχάρης, προσκάλεσε τον ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, για να πάρει μέρος στον αγώνα δρόμου.

Ο Γιώργος Θεοχάρης, μετά την θετική απάντηση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, σχετικά με την αποδοχή της πρότασης από τον «Ερυθρόλευκο» παράγοντα της ομάδα μπάσκετ, είπε:

«Με τον κ. Αγγελόπουλο γνωριστήκαμε μέσα από τους αγώνες ορεινού τρεξίματος. Αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση των δρομέων υγείας του ΜΓΣ Πανσερραϊκού και θα δώσει το παρών στο τριήμερο δρομικό event που θα πραγματοποιούμε 16 με 18 Απριλίου στην πόλη μας. Η αποδοχή της πρόσκλησης από τον κ. Αγγελόπουλο αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς».

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!