Καλλιτεχνική Κολύμβηση: Με post στα social media θυμόμαστε την περσινή επιτυχία στο Πανελλήνιο!

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε αγωνιστική δράση με επίσημα τουρνουά στις πισίνες, μετά την πανδήμια του «κορωνοϊού», αλλά το τμήμα της καλλιτεχνικής κολύμβησης (πρόσφατα άλλαξε η ονομασία της, απο συγχρονισμένη, με απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας), θυμήθηκε στην σελίδα της στο Facebook, στην περσινή σπουδαία επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης.
Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Διαβάστε τι έγραψαν τα ΜΜΕ για την περσινή επιτυχία του τμήματος μας:

Με  μεγάλη επιτυχία για τα κορίτσια, της Συγχρονισμνένης Κολύμβησης του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, μας ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων Β΄ που πραγματοποιήθηκε  από 13-15/6/2014 στο κολυμβητήριο του Ν.Ο.Βουλιαγμένης.
Η ομάδα της Συγχρονισμένης κολύμβησης του ΜΓΣ Πανσερραϊκού κατετάγη 4η στην γενική κατάταξη  ανάμεσα σε 21 ομάδες συγκεντρώνοντας     162   βαθμούς.
Συγκεκριμένα η βαθμολογία είχε ως εξής:
1. Ν.Ο.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ            214
2. Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ                      186
3. Α.Ν.Ο. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ       173
4. ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ            162
Στις  φιγούρες πολλές αθλήτριες από την ομάδα μας βρέθηκαν στις είκοσι πρώτες θέσεις ανάμεσα σε 180 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.
Τα δύο ντουέτα μας κατάφεραν να περάσουν στους τελικούς και  οι αθλήτριες  Ταλουμτζή Μαρία-Ελένη και Καλαθά  Αλεξία  κατέκτησαν την 3η θέση και πήραν χάλκινο μετάλλιο, ενώ  επίσης πολύ καλή επίδοση είχαν και οι αθλήτριες Αβδελά Δανάη και Θεοδωρίδου Θωμαή καταλαμβάνοντας την 7η  θέση.
Στο ομαδικό η ομάδα μας  για λίγα εκατοστά της βαθμολογίας έχασε την 3η θέση και κατετάγη τελικά  στην 4η θέση με 60,30  βαθμούς .
Αναλυτικά η βαθμολογία είχε ως εξής:
1. Ν.Ο.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ                           62,09
2. Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ                                     61,41
3. Ν.Ο.ΒΟΛΟΥ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ                    60,52

4. ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΣΡΡΑΪΚΟΣ                         60,30

Οι αθλήτριες  που πήραν μέρος στην κατηγορία Β΄ είναι:
Δανάη-Χριστίνα Αβδελά,  Αλεξία Καλαθά, Μαρία-Ελένη Ταλουμτζή, Πασχαλίνα Κιοσσέ, Ευθυμία Μπάγκου, Θωμαή Θεοδωρίδου,  Νικολέτα Μαραγκοπούλου,  Ζωή Αγραφιώτη.
Στις αγωνιστικές τετράδες  ηλικίας 8-9  ετών, ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός  είχε  4 συμμετοχές,  οι  οποίες κατέκτησαν την  1η  , την  7η , την 11η και  19η  θέση  σε σύνολο 26  συμμετοχών.
Οι αθλήτριες που συμμετείχαν στις αγωνιστικές τετράδες είναι:
Νικολέτα-Ραφαέλα Δαλγκίτζη,  Μιχαέλα Καραντινίδη,  Βασιλική Μολώζη,
Κωνσταντίνα Παρτάλη,  Δήμητρα Καζάκη,  Μαρία-Αννα  Δελή,  Αθανασία Μάγειρα,
Ελεονώρα Καραμανίδου,  Σοφία-Μαρία Βαλαβανίδου,  Ελένη-Ραφαηλία Ταπάσκου,  Φωτεινή Καλκάνη,  Σοφία-Μαρία Δόξα,  Θέκλα Οικονομοπούλου,  Βασιλική Ματάκου,  Μοσχούλα Μόσχου,  Ελένη Βλαχάκη.
Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας και στις προπονήτριες Θεοδώρα Παρτάλη,  Ζωή Φουντούκη,  Ευα Δόξα και  Άννα Μπαλίδου.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!