Μπάσκετ Ανδρών: Πανσερραϊκός Κρι Κρι-Ερμής Λαγκαδά σε Livestreaming!

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ: Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ – ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ Λαγκαδά

Πρώτη εμφάνιση των «λιονταριών» στις Σέρρες – Livestreaming το παιχνίδι

Πρώτη επίσημη εμφάνιση των «λιονταριών», της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ στην έδρα τους στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων το απόγευμα (ώρα 17.00) της Κυριακής 17 Οκτωβρίου 2021, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Μπάσκετ.

Αντίπαλος στο παρκέ του ΔΑΚ Σερρών, ο ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ Λαγκαδά, ο οποίος προέρχεται από ήττα στην έδρα του στην 1η αγωνιστική.

Ο προπονητής των «λιονταριών» Στέργιος Ποργιόπουλος είναι πεπεισμένος πως οι παίκτες του θα είναι εύστοχοι από την περιφέρεια, καθώς στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΧΑΝΘ, η αστοχία στο περιφερειακό σουτ (6 στα 24) στοίχισε την απώλεια της νίκης.

Τόνισε την δυσκολία του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής καθώς και το νεαρό της ηλικίας των παικτών της ομάδας. Με αυτά τα δεδομένα δεν πρέπει να εξάγονται βιαστικά συμπεράσματα για την δυναμικότητα της ομάδας.

Όπως χαρακτηριστικά είπε πιστεύει στην αξία των παικτών του και θα πρέπει να υπάρχει πίστωση χρόνου στο να δεθούν οι παίκτες σε ένα σύνολο.

Οι δηλώσεις του προπονητή των «λιονταριών» πριν το παιχνίδι:

https://www.youtube.com/watch?v=g3svAeJJCxE

Από το παιχνίδι θα απουσιάσουν οι τραυματίες Βαγγέλης Δημητρακάς και Νίκος Χαρίτογλου.

Ζωντανά livestreaming το παιχνίδι

Η αναμέτρηση Πανσερραϊκός ΚΡΙ ΚΡΙ – ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ Λαγκαδά (Κυριακή 17/10 ώρα: 17.00) θα μεταδοθεί ζωντανά (livestreaming) μέσα από την σελίδα της ομάδας στο facebook

https://www.facebook.com/panserraikosbc/

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!