Μπάσκετ Ανδρών: Pre Game Γέφυρα – Πανσερραϊκός STIHL (13/1-17:00)

Ο Πανσερραϊκός, αντιμετωπίζει την Γέφυρα, για την 15η αγωνιστική, του 3ου Ομίλου, στο πρωτάθλημα Ανδρών της National League 1, στο κλειστό Γέφυρας το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, στις 17:00.

Ο Πανσερραϊκός STIHL, θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του και να φτάσει τις 5 νίκες στην σειρά, διορθώνοντας σημαντικά την βαθμολογική του θέση. Με νίκη επι της Γέφυρας εκτός έδρας, το απόγευμα του Σαββάτου (13/1) στις 17:00, η Σερραϊκή ομάδα, έχει την δυνατότητα, να φτάσει στο 8-6 και να βλέπει με άλλο την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά ζητήματα ο Γιάννης Κακιούζης έχει μάθει να ζεί με τα προβλήματα που προκύπτουν και να προετοιμάζει την ομάδα κάθε εβδομάδα, με τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Ο Κάπελαν και ο Τσιόγκας έκαναν δυναμική εκκίνηση στο ντεμπούτο τους κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας και αναμένεται ανάλογη συνέχεια.

Η ομάδα της Γέφυρας, προέρχεται απο ένα δικό της σερί νικών, με τις ίδιες ομάδες, που αγωνίστηκε και ο Πανσερραϊκός, ενώ ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο με ρεπό. Στο ματς των Σερρών, επικράτησε ανέλπιστα με 65-61 αλλά αυτή την στιγμή, η εικόνα των «λιονταριών» είναι διαφορετική προς το καλύτερο και με σοβαρότητα, μπορεί να πάρει την άτυπη ρεβάνς.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!