Μπάσκετ Ανδρών: Pre Game ΓΑΣ Κομοτηνή – Πανσερραϊκός STIHL (9/12-16:30)

Ο Πανσερραϊκός, αντιμετωπίζει τον ΓΑΣ Κομοτηνής, για την 10η αγωνιστική, του 3ου Ομίλου, στο πρωτάθλημα Ανδρών της National League 1, στο 2ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στις 16:30.

Ο Πανσερραϊκός STIHL, δοκιμάζεται στην Κομοτηνή, σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με τα «λιοντάρια», να αναζητούν, την τέταρτη νίκη τους, στο πρωτάθλημα, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στις 16:30 το απόγευμα.

Ο Γιάννης Κακιούζης, μετά τη νίκη επι του ΚΑΟ Δράμας, και με τον τρόπο που αυτή ήρθε, είδε να επιστρέφει η ηρεμία και η καλή ψυχολογία, στα αποδυτήρια των «ερυθρόλευκων». Τα προβλήματα, σιγά-σιγά υποχωρούν, με την ομάδα να ψάχνει τις αγωνιστικές λύσεις, ώστε να πετύχει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Ο ΓΑΣ Κομοτηνής, ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα και έχει μέχρι τώρα 5 νίκες και 3 ήττες. Είναι μια ομάδα που παίζει σκληρή άμυνα και κερδίζει με χαμηλά σκορ στην επίθεση. Στον ρυθμό που θα κυλήσει το παιχνίδι θα κριθεί το ματς και φυσικά στις ατομικές εμπνεύσεις, αφού και οι δυο ομάδες διαθέτουν, παίκτες με εμπειρία.

newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα του συλλόγου μας!